Gratis

How2Finance Doetinchem

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

de Ste©K Doetinchem

Raadhuisstraat 25

7001EX Doetinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

How2Finance

Vanaf september tot en met november organiseert OostNL vier bijeenkomsten voor ondernemers over de top-10 financieringsinstrumenten voor ondernemingen. Van vroegefase- financiering tot groeikapitaal. Van subsidies tot participatie van Business Angels. Het komt allemaal aan bod tijdens een inspirerende en efficiënte ontbijt-sessie, die we samen met onze netwerkpartners in de regio organiseren.

Voor wie?

Het event is speciaal voor ondernemers in de regio Oost Nederland die op zoek zijn naar een financiering van hun bedrijfsactiviteiten. Of dat nu in de pre-seed fase is, in de startfase of bedrijven in de groei, iedere ondernemer met een investeringsbehoefte loopt wel eens aan tegen de ogenschijnlijke complexiteit van verschillende vormen van financiering. In een korte en efficiente informatiebijeenkomst maak je kennis met de top-10 van financieringsinstrumenten. Hoe ga je te werk? Welke combinaties zijn er mogelijk en wat is er eigenlijk mogelijk?

Voor wie?

Het event is speciaal voor ondernemers in de regio Oost Nederland die op zoek zijn naar een financiering van hun bedrijfsactiviteiten. Of dat nu in de pre-seed fase is, in de startfase of bedrijven in de groei, iedere ondernemer met een financieringsbehoefte loopt wel eens aan tegen de ogenschijnlijke complexiteit van verschillende vormen van financiering. In een korte en efficiente informatiebijeenkomst maak je kennis met de top-10 van financieringsinstrumenten. Hoe ga je te werk? Welke combinaties zijn er mogelijk en wat ís er eigenlijk mogelijk? Er is volop gelegenheid om je eigen case voor te leggen aan de aanwezige experts.

Veelgestelde vragen

Wat als ik ben ingeschreven en onverhoopt toch niet kan komen?

We rekenen op je komst en maken kosten voor de organisatie van dit evenement. Daarom vragen we je vriendelijk om je af te melden mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar bij de Ste©K, maar dat zijn er niet zoveel. Daarom raden wij je aan om te parkeren in de nabij gelegen parkeergarage (Catharinagarage) of het parkeerterrein Nieuwstad. Ook kun je parkeren bij het Gemeentehuis of op de Veemarkt.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Via de website www.how2finance.nl/contact kun je contact opnemen.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Ja, je ticket wordt bij de ingang gescanned. Ook kun je de QR-code op je telefoon laten scannen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

de Ste©K Doetinchem

Raadhuisstraat 25

7001EX Doetinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen