IMPACT-SESSIE (FCKD GEN FEST #2)

Venster Acties

IMPACT-SESSIE (FCKD GEN FEST #2)

Hét event waar we als jongeren in Tilburg met elkaar kijken naar de impact van mentale gezondheid in ons dagelijks leven. We're all FCKD!

Door SAMEN MÉT DE JEUGD

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 13 jun. 2023 17:30 - 21:00 CEST

Locatie

Bovenste verdieping van 't Stadhuis Tilburg Stadhuisplein 130 5038 TC Tilburg Netherlands

Over dit evenement

  • 3 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Op 13 juni vindt het vervolg op FCKD GEN FEST plaats op de bovenste verdieping van Stadhuis Tilburg. Tijdens deze IMPACT-sessie, georganiseerd door T*AGENCY en het Innovatienetwerk Jeugd, gaan we als jongeren op een vernieuwende en interactieve manieren met elkaar kijken naar de rol van mentale gezondheid op ons dagelijkse leven. Van 17.30 tot 21.00 uur is er een brainstormsessie om te komen tot ideeën waarmee we de mentale gezondheid van jongeren kunnen verbeteren.

Waarom doen we dit? Omdat we zien hoe belangrijk het is om onze mentale gezondheid als jongeren bespreekbaar te maken. Het is een onderwerp dat vaak nog een taboe is, maar juist door er open over te praten en het te ervaren, kan er meer begrip en steun ontstaan voor jongeren die hiermee te maken hebben.

Dus, ben je tussen de 16 en 30 jaar en wil je net als wij met elkaar kijken naar welke impact onze mentale gezondheid heeft op ons leven? Kom dan op dinsdag 13 juni naar 't Stadhuis in Tilburg en ervaar het FCKD GEN FEST zelf. We're all FCKD!

Veelgestelde vragen

Bij wie kan ik terecht voor vragen over het event?

Over de organisator

Georganiseerd door
SAMEN MÉT DE JEUGD

Aanjager van betekenisvolle en duurzame jongerenparticipatie bij beleidsvormingen in de Regio Hart van Brabant.