Gratis

In The Making: It's all about Confidence | Inspiratieavond Part 2

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Coehoorn Park

Coehoornstraat 60

6811 LA Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


It`s all about Confidence Part 2

(Part 1: http://bit.ly/2uMtt8p)

Op 15 en 22 augustus gaan wij aan de slag met een onderwerp waar iedereen weleens tegen aan is gelopen: ons zelfvertrouwen. Waar is het vertrouwen in ons eigen kunnen eigenlijk op gebaseerd? Is het mogelijk om zelfvertrouwen te vergroten? En hoe dan?

Als leidraad voor de avonden pakken wij The Six Pillars of Self-Esteem van Nathaniel Branden erbij. Ben je benieuwd naar de theorie? Deze video legt je in een paar minuten de kern uit: https://www.youtube.com/watch?v=dhuabY4DmEo

Om ons goed in het onderwerp vast te kunnen bijten en jullie ook daadwerkelijk praktische handvatten mee te kunnen geven, bestaat het event uit een tweeluik. Wil je dus echt aan je zelfvertrouwen werken en sterker in je schoenen staan dan is het aan te raden om je voor beide avonden aan te melden.

LET WEL: beide avonden kunnen ook gewoon los bezocht worden!

Wij vertrouwen erop dat de zon aanwezig is, dus we gaan lekker naar buiten toe. Beide avonden vinden plaats bij in het Coehoorn park, tegenover Stella by Starlight.

PS. Als je het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan deze avond, of als je interesse hebt om een stukje over dit onderwerp te schrijven, stuur ons een berichtje via Facebook of een mailtje naar info@inthemaking.nl!

Facebook event: http://bit.ly/2vFcFwB

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Coehoorn Park

Coehoornstraat 60

6811 LA Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen