Gratis

Meerdere data

Informatiesessies inkoopstrategie Wmo en Jeugdhulp Regio Rivierenland

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Informatiesessies over inkoopstrategie Regio Rivierenland voor Wmo en Jeugdhulp vanaf 2023

Over dit evenement

Voorbereidingen op inkoop Wmo-Jeugd per 1 januari 2023

De gemeenten van Regio Rivierenland zijn begonnen met de voorbereidingen op de inkoop voor de Wmo en de Jeugdhulp per 1 januari 2023. De inkoopstrategie heeft inmiddels vorm gekregen. Op 22 maart zijn de gemeenteraden van de zes deelnemende gemeenten bijgepraat over de keuzes die in de inkoopstrategie worden gemaakt.

Het is nu tijd om zorgaanbieders te informeren over deze inkoopstrategie. In april organiseert Regio Rivierenland daartoe informatiesessies . In deze sessies informeren wij u over de hoofdlijn van de voorgenomen inkoopstrategie. De sessies worden begeleid door adviesbureau KokxDeVoogd.

Van informeren & vragen stellen

Tijdens deze -digitale- bijeenkomsten wordt de inhoud van de inkoopstrategie toegelicht. Ook is er voldoende ruimte om hierover vragen te stellen. De inkoopstrategie is nog niet definitief vastgesteld. De planning is dat op in juni de colleges van de gemeenten hier een besluit over nemen.

Wilt u deelnemen? Meld u aan voor een informatiesessie

Wilt u deelnemen aan de informatiesessies? Wij organiseren maximaal acht sessies. U kunt zich voor een van deze sessies aanmelden. Het aantal deelnemers per sessie is beperkt. Meld u dus snel aan.

Zo werkt het: rechtsbovenaan deze pagina klikt u op de button 'Selecteer een datum' . Daarna kiest u voor een van de acht data. U klikt dan op 'Tickets' en vervolgens op ''Registreer'.

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen