Inloopdag Food Tech Brainport

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Food Tech Brainport

Scheepsboulevard 3

5705 KZ Helmond

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Maak kennis met Food Tech Brainport, waar agro en food nieuwe technologie ontmoet

Wij nodigen u van harte uit om tijdens onze Inloopdag op maandag 4 december aanstaande een bezoek te brengen aan Food Tech Park Brainport. Deze dag staan de deuren van 9.00 uur tot 16.30 uur open voor producenten uit de AgroFood Processing, AgroFood Tech en de Machinebouw. Het is een inloopdag om vrijblijvend kennis te maken met de organisatie Food Tech Brainport en het Food Tech Park met al haar faciliteiten en technologieën.

Food Tech Park Brainport is een internationaal expertisecentrum voor technologie, product- en marktinnovatie. Het delen van kennis en netwerken staat centraal en wij helpen ondernemers bij het realiseren van hun nieuwe product/markt ambities.

Onze focusgebieden zijn Circulaire Voedselproductie en Voeding & Gezondheid waarbij gebruik wordt gemaakt van onder andere milde scheidingtechnologie en milde conserveringstechnologie. Tevens richten wij ons op de verwaarding van plantaardige reststromen, waarbij we op dit moment in de gelegenheid zijn om middels vouchers relevante bedrijven mee te nemen in ons Europese project Food from Food (www.foodfromfood.eu).

Ook praten wij u tijdens deze dag graag bij over de uitbreidingsplannen welke op dit moment in voorbereiding zijn en welke onze regio nog sterker zullen maken op het gebied van innovatieve producten en technologie. Laat u meenemen in onze ambities en bekijk op welke wijze uw bedrijf onderdeel uit kan maken van deze groei.

Benieuwd naar Food Tech Brainport en haar faciliteiten? Kom gerust langs voor een kop koffie en een gesprek.

Locatie
Scheepsboulevard 3
5703 KZ Helmond
*Aan de achterzijde van het pand zijn voldoende parkeergelegenheden.

Aanmelden
Omdat we graag weten dat u langskomt verzoeken wij u om via deze uitnodiging een gratis e-ticket te downloaden. Het aantal tickets is, met het oog op het bezoeken van de productieruimtes, beperkt dus we richten ons op de specifieke doelgroep van AgroFood producenten. Ben er snel bij!

Meer informatie
Heeft u over deze uitnodiging of over deze inloopdag vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar info@foodtechbrainport.nl.

Datum en tijd

Locatie

Food Tech Brainport

Scheepsboulevard 3

5705 KZ Helmond

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen