€ 27,41

Internationale Vrouwenfestival Deventer

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lebuinuskerk

38 Grote Kerkhof

7411 KV Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het 1250 jarig bestaan van Deventer was aanleiding voor Anneke Willems om de uitdaging aan te gaan 1250 vrouwen van alle culturen en nationaliteiten en achtergronden bij elkaar te brengen op donderdag 8 maart 2018 in de Lebuinuskerk tijdens het Internationale Vrouwenfestival. Samen met heel veel enthousiaste SPOThouders brengt ze een fantastisch en inspirerend programma tijdens dit event.

Van 18.00 uur tot 21.00 uur is iedereen van harte welkom! De toegang voor bezoekers is gratis.

Over het festival

Inspiratie, beleving, creativiteit, ondernemerschap en verbinding zullen volop vertegenwoordigd zijn door een grote groep krachtige en ondernemende vrouwen uit Deventer en omgeving. Ook het thema van de Internationale Vrouwendag 2018 wordt natuurlijk belicht.

SPOThouder worden?

Ben je een ondernemende vrouw of vertegenwoordig je een organisatie die onderdeel wil uitmaken van deze grote inspirerende groep vrouwen? En wil je graag jouw verhaal vertellen middels een SPOT tijdens dit event in de Lebuinuskerk?

Kosten: 25 euro (excl. reservaringskosten)

Meer informatie: facebookgroep Internationale Vrouwenfestival Deventer. Hier vindt je alle actuele informatie en kan je contact met Anneke leggen of vragen stellen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lebuinuskerk

38 Grote Kerkhof

7411 KV Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen