Jaarmarkt Heemskerk

Venster Acties

Jaarmarkt Heemskerk

Jaarmarkt tijdens Nostalgische Kermis te Heemskerk

Door Edith Hartog Evenementen & Markten

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 16 apr. 2023 11:00 - 18:00 CEST

Locatie

Kerkweg 217 217 Kerkweg 1964 KJ Heemskerk Netherlands

Over dit evenement

De jaarlijkse nostalgische kermis is dit jaar van vrijdag 14 tot en met zondag 16 april. Het is een echt familieweekend met veel aanloop. Bij mooi weer krijg je er het Vondelparkgevoel…

De kermis is op de zonneweide van het zwembad, er zijn heel veel activiteiten van de diverse ondernemers en het kloppende horecahart wordt gevormd door Familierestaurant Bleij met de aangrenzende speeltuin. Er is een gigantisch verhard parkeerterrein rond de locatie en als afsluiter van een kermis hoort er natuurlijk een jaarmarkt bij. Deze komt aan de voorkant van het restaurant en vormt de entree naar de kermis.

Wij gaan deze markt organiseren op de zondag 16 april. Doe jij mee? Schrijf je dan hier in voor de markt: https://edithhartogevenementen.nl/marktkalender/

Over de organisator

Wie wij zijn?

Wij zijn een evenementen- en organisatiebureau wat is gespecialiseerd in de promotie van binnensteden en winkelcentra. Wij bedenken en organiseren hele grote maar ook meer bescheiden (publieks)evenementen en promotionele acties.

Wij zijn de hand aan de ploeg voor besturen van ondernemers- en winkeliersverenigingen, gemeenten en andere opdrachtgevers.

Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring, creativiteit en flexibiliteit. Loyaliteit en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze werkzaamheden zijn zeer divers. Wij doen relatief eenvoudige organisatieklussen maar ook hele ingewikkelde en gecompliceerde evenementen. En dat vinden wij leuk!

Niet beschikbaar