€ 604,03

JEZELF AARDEN & CHANNELEN WORKSHOP

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Best

St. Annaweg 10

5684 NM Best

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Goede aarding betekent je wortels en verbinding met de aarde healen. Bewust channelen geeft je vertrouwen in jouw intuitie en het leven!

Over dit evenement

Wij mensen hebben een goede aarding en een open verbinding met de spirituele werelden nodig…De focus van mijn Jezelf Aarden Cursus is de volledige genezing van je wortels en een zo diep mogelijke hartverbinding met de aarde.

Waarom is een goede, stabiele aarding zo belangrijk? Terwijl de energie op onze planeet aarde steeds stijgt, zijn meer mensen zich ervan bewust dat er energie door hen heen stroomt. We zijn energiewezens en licht stroomt door ons systeem en verlicht alles wat er is, inclusief alle programmering, overtuigingen, patronen en blokkades.Wie niet voldoende geaard is, zal niet goed kunnen omgaan met deze nieuwe energieën en zal zich meestal afgevoerd voelen. Alle energie komt dan vast te zitten in je hoofd en kan niet in de aarde stromen. Het is heel belangrijk om met de aarde verbonden te zijn, te blijven of te komen

Channelen: Impulsen direct vanuit de spirituele wereld voor jou en jouw hart!

De focus van mijn Channel Cusussen is medialiteit, het contact maken met de spirituele wereld en het direct werken met de boodschappen en energie uit de spirituele wereld. Dit moet jou helpen om in contact te komen met jouw innerlijke stem, jouw hart en de spirituele wereld en om een natuurlijke manier te vinden om met je eigen medialiteit en de verbinding met de spirituele dimensies om te gaan.

Dit Channel-Opening Proces helpt je om jouw eigen leven beter te begrijpen, te accepteren en vorm te geven, zelfs tot jouw volledige potentieel, ja tot het “wakker worden van jouw hart” in jou! De Channelen Cursus helpt je om gemakkelijker en lichter door een nieuwe deur van jouw leven te stappen en om het contact met jouw hart en vooral met je Hogere Zelf en je Hemelse Team uit te breiden. Dit geeft veel vertrouwen in je intuïtie, instincten en helpt je om sneller te beslissen.

Deze Workshop bestaat uit 2 delen:

31.10 - 1.11.20 is de Jezelf Aarden Workshop

6-8.11.20 is de Channelen workshop.

Wil je alleen de Jezelf Aarden workshop doen en later eens de Channelen workshop doen, dat is mogelijk.

Ga naar https://lichthuysbest.nl/cursus-aardenchannelen of naar https://carolinahehenkamp.com/channel-cursus/ en schrijf je in.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Best

St. Annaweg 10

5684 NM Best

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen