Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

stichting !Triggr

Middelweg 5

2461 CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Jiu jitsu

Over dit evenement

Jiu Jitsu is een eeuwenoude Japanse vechtkunst. Het was onderdeel van de training van de Samurai (de Japanse ridders) die op het slagveld ook zonder hun wapens moesten kunnen overleven.

Later is het Jiu Jitsu meer en meer ontwikkeld tot een zelfverdedigingssysteem wat het tot vandaag de dag ook nog is. In de loop van de tijd zijn er ook andere bekende sporten ontstaan uit het Jiu Jitsu, zoals het Judo en Aikido. Naast de worpen en klemmen uit het Judo en Aikido komen er ook trappen en stoten voor zoals in het karate geoefend wordt.

Jiu jitsu voor volwassenen. Deze jiu jitsu lessen worden verzorgd door stichting Budosporten. Neem voor het meedoen aan de lessen contact op met Rene vd Heijden van stichting Budosporten. 

De jiu jitsu lessen zijn bij stichting !Triggr aan de Middelweg 5 in Ter Aar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

stichting !Triggr

Middelweg 5

2461 CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator stichting !Triggr

Organisator van Jiu Jitsu

!Triggr is een cultureel centrum met tevens een maatschappelijk functie. We zijn gevestigd in Ter Aar. Deze stichting is op 10 oktober 2014 opgericht.

!Triggr biedt verschillende cursussen, lezingen, evenementen en workshops aan. !Triggr is ook initiator en organisator van de jaarlijkse Kunstweken in Ter Aar. 

!Triggr is sinds september 2018 gevestigd in een pand aan de Middelweg 5 in Ter Aar. Je kunt er ook flexwerkplek- en vergaderruimte huren. De Volksuniversiteit Ter Aar valt sinds september 2018 onder !Triggr.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen