Klimaatfestival 040 - 2 en 3 oktober 2022

Venster Acties

Klimaatfestival 040 - 2 en 3 oktober 2022

Klimaatfestival 040: een 2-daags festival over klimaatverandering Gratis registratie. Afzonderlijke tickets voor 2 en 3 oktober.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

The New Block Kastanjelaan 300 5616 LZ Eindhoven Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Op zondag 2 en maandag 3 oktober organiseert het Klimaatnetwerk040 voor het tweede jaar het Klimaatfestival. Met een geweldig vol en gevarieerd programma op beide dagen, voor elk wat wils!

Op 2 oktober is dat een familieprogramma waarbij je op eigen houtje binnenloopt en de hele dag klimaat en duurzaamheid opsnuift!

En op 3 oktober een programma van lezingen, workshops en een netwerkborrel voor alle professionals en andere geïnteresseerden op het gebied van klimaat, duurzaamheid, circulariteit en community programma’s.

Met interessante workshops en sprekers zoals Bernice Kamphuis van Struikrovers en klimaatburgemeester van Eindhoven, wethouder Rik Thijs, Provincie Noord-Brabant voor een schoner duurzamer groener Brabant, TNO over energiearmoede oplossingen, Alwin Beernink van Park Strijp Beheer over de ambities van een duurzame ontwikkeling van Strijp-S. Klimaathelden, Jump Sessies van Jump Movement, een stekjes en zadenbeurs in The New Block Tuin, kinderactiviteiten en nog veel meer!

GRATIS ENTREE

Kom je beide dagen, vink dan beide tickettypen aan. Klimaatfestival Eindhoven vindt plaats in en om The New Block: Strijp-S Eindhoven.

Afbeelding van Klimaatfestival 040 - 2 en 3 oktober 2022
Gratis