Knutselmiddag: thema NATUUR

Knutselmiddag: thema NATUUR

Venster Acties en details

€ 3,50

Datum en tijd

Locatie

Cultureel Centrum De Schalm

77 Trappistinnentuin

5057 DJ Berkel-Enschot

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen restituties

Niks te doen? Kom lekker knippen en plakken!

Over dit evenement

Verveel jij je ook zo in de vakantie? Dan hebben wij een leuke invulling voor jou. Ben je creatief? Ga je graag aan de gang met papier, plak, scharen, stickers, glitters en noem maar op en ben je 4 jaar of ouder? Kom dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes iets moois knutselen.

Dit kan op woensdag 3, 10, 17 en 31 augustus van 14.00 – 16.00 uur bij CC De Schalm. Voor slechts € 3,50 per keer mag je je helemaal uitleven met allerlei knutselmateriaal. Natuurlijk zorgen wij voor een lekker glaasje ranja met iets lekkers erbij.

Elke middag heeft een ander thema:

- 3 augustus gaan we genieten van de ZOMER

- 10 augustus gaan we lekker op VAKANTIE

- 17 augustus zitten we tussen de DIEREN

- 31 augustus staat in het teken van de NATUUR

Deze knutselmiddag wordt begeleid door Corrie Pijnenburg Nieuwlaats. Zij is altijd erg actief geweest bij de scouting en begeleid kinderactiviteiten bij Morgenrood waar zij al haar creativiteit de vrije loop laat gaan. Ze vindt het heerlijk om met kinderen te werken en haalt hier dan ook veel energie uit.

Kom dus met al je vriendjes en vriendinnetjes voor een super leuke en gezellige middag vol creativiteit. Natuurlijk mag je je gemaakte knutselwerk mee naar huis nemen om aan papa en mama te laten zien!

Delen met vrienden