Gratis

Kopie van Workshop Essentiele oliën 31 juli

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sint Janstraat 88

88 Sint Janstraat

5014 PJ Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ontdek de helende krachten van olie met een leerzame workshop essentiële oliën bij Inspireer Jezelf.

Over dit evenement

Ontdek de helende krachten van olie met een leerzame workshop essentiële oliën bij Inspireer Jezelf. Deze workshop is een onderdeel van Social Deal. De oliën hebben verschillende functies en helende eigenschappen. Je leert meer over de werking van oliën en wat ze voor jou kunnen doen. Tussendoor geniet je van een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers. De door jou zelf samengestelde (of door Noortje samengestelde) olie neem je aan het einde van de workshop mee naar huis. De olie zit in een rollerbottle en is makkelijk aan te brengen op de huid. Het is ook mogelijk om meerdere kleine rollers te maken in plaats van 1 grote. Perfect voor een leuke middag of ochtend samen met vriendinnen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sint Janstraat 88

88 Sint Janstraat

5014 PJ Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Inspireer Jezelf

Organisator van Kopie van Workshop Essentiele oliën 31 juli

Wil jij weer met een frisse blik naar de toekomst kijken? Eindelijk weer eens de zekerheid en inspiratie terugvinden? Dan ben je bij Inspireer Jezelf aan het juiste adres! Of je nu in je persoonlijke leven coaching nodig hebt of op zakelijk vlak, Noortje zorgt ervoor dat jij weer vol inspiratie je eigen toekomst kunt creëren!

Inspireer Jezelf biedt verschillende diensten aan op gebied van zakelijke coaching, gecombineerd met spiritualiteit. Naast business-coaching geeft ze inspirerende workshops over etherische oliën, edelstenen en inspiratiesessies.

Inspireer Jezelf!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen