Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

KPN Internedservices: CLOUD & INNOVATION

KPN Internedservices

Donderdag 29 juni 2017 van 13:00 tot 18:00 (CEST)

KPN Internedservices: CLOUD & INNOVATION

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Deelname CLOUD & INNOVATION 28 jun. 2017 Gratis  

Deel KPN Internedservices: CLOUD & INNOVATION

Evenementgegevens

KPN Internedservices logo

 

Op 29 juni organiseert KPN Internedservices een innovatie event CLOUD & INNOVATION.

Met de snelheid van de technologische ontwikkelingen is stilstand meer dan ooit achteruitgang. Om te kunnen blijven concurreren is innovatie daarom essentieel. Deze middag gaan we graag met u in gesprek over een aantal van de laatste ontwikkelingen. We zorgen ervoor dat u geïnspireerd wordt, op ideeën wordt gebracht en naar huis gaat met nieuwe inzichten in de mogelijkheden voor uw organisatie. We laten zien hoe u de cloud kunt gebruiken als de motor onder snelle innovatie.

Aan het woord komen een aantal enthousiaste sprekers die hun verhaal, over de laatste ontwikkelingen waarmee ze bezig zijn, graag met u delen. Zo zullen we onder meer stilstaan bij IoT (Internet of Things): dit lijkt veel complexer dan het is en kan voor veel meer doeleinden worden toegepast dan u mogelijk denkt.

Wat is Blockchain, wat kun je ermee en welke ontwikkelingen kunnen we in de nabije toekomst verwachten? Alleen dit al is een onderwerp waar we een hele middag mee zouden kunnen vullen, maar we gaan ons best doen u in korte tijd een goede indruk te geven.

“Speed is the new currency” volgens Marc Benioff, de CEO van Salesforce en wij denken dat hij gelijk heeft. Hoe ontwikkelt uw organisatie software of rolt ze nieuwe services uit? De DevOps methodiek stond aan de basis van de ontwikkelingen van de AppFactory. We laten zien hoe uw organisatie op dit gebied kan versnellen zonder op kwaliteit in te boeten.

Centraal deze middag staan de laatste ontwikkelingen rond Azure Stack. Azure, de Public Cloud van Microsoft, is alweer jaren op de markt en heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Nu komt er ook een variant op de markt die lokaal kan worden gehost, in uw datacenter of dat van ons. Graag praten we u bij over de mogelijkheden die dit nieuwe platform biedt.

U bent vanaf 13:00 uur van harte welkom. Om 13:30 uur zal de presentatie starten en rond 17:15 uur zullen we afsluiten met een drankje en een borrelhapje. De locatie is ditmaal het BOVAGhuis in Bunnik.

CLOUD & INNOVATION is biedt plaats aan minder mensen dan onze eerdere events. Zorg dus dat u er snel bij bent want het aantal plaatsen is beperkt.

Wij verwelkomen u graag op 29 juni a.s.

 

Heb je vragen over KPN Internedservices: CLOUD & INNOVATION? Neem contact op met KPN Internedservices

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


BOVAGhuis
Kosterijland 15
3981 AJ Bunnik
Nederland

Donderdag 29 juni 2017 van 13:00 tot 18:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

KPN Internedservices

KPN Internedservices is een van de grootste Nederlandse providers van IT- en cloud solutions. Opgericht in 1996 en sinds 2015 een 100% dochter van de Koninklijke KPN: wij zijn dé Cloud & hosting expert van Nederland. We zijn specialist op het gebied van managed hosting, online (hosted) werkplekken, security en connectiviteit. Onze 160 dedicated professionals werken elke dag aan één doel: succes realiseren voor onze klanten.

Met 20 jaar ervaring en ruim 30.000 klanten begrijpen we de uiteenlopende IT-behoeften van ondernemend Nederland. Omdat Internedservices het wiel niet steeds opnieuw hoeft uit te vinden, kunnen we u de beste, snelste en voordeligste oplossing bieden.

  Contact opnemen met de organisator
KPN Internedservices: CLOUD & INNOVATION
Evenementen in Bunnik Cursus Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.