€ 441,64

KRIJG WEER GRIP OP JE WERK

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

IEDEREEN KAN WERKEN, MAAR WIE HEEFT HET OOIT GELEERD?

Kom je structureel tijd tekort? Ben je de regie kwijt over je inbox? Heb je het gevoel dat je wordt geleefd? Loop je vaak achter de feiten aan? Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven? Sta je altijd voor anderen klaar maar kom je niet aan je eigen werk toe?

Het is vervelend als je van een of meer van bovenstaande dingen last hebt. Tegelijkertijd is het interessant te weten dat het allemaal resultaten zijn van HOE je werkt. En dat betekent dat jij er iets aan kunt doen, je hebt er invloed op! Wil je een ander resultaat? dan zal je iets anders moeten doen. En daar kunnen en willen wij je graag bij helpen.


OUTLOOK EMAIL EN AGENDABEHEER

Tegenwoordig bestaan kantooromgevingen uit flexplekken en wordt er digitaal vanuit de Cloud gewerkt. Het meeste werk stroomt binnen via het Postvak IN en planningen verlopen via de digitale agenda. Ondanks dat de meeste mensen al jaren met Outlook werken, heeft niemand geleerd HOE je je email en agenda zo slim mogelijk kunt organiseren.


En dat is wat wij je graag leren: het opzetten van een simpele, effectieve structuur in je email en agenda. Zodat je systematisch een lege Inbox hebt, werk gescheiden is van dingen die af zijn en er voor je onderhanden werk een link is naar je agenda (wanneer je het gaat doen). Outlook heeft ook verschillende slimme tools zoals 'snelle stappen', 'categorieën' en nog veel meer. Handigheidjes die het werken slimmer en makkelijker maken.

DE UITGANGSPUNTEN VAN 'KRIJG WEER GRIP OP JE WERK'

De workshop is gebaseerd op het gedachtegoed van Stephen Covey ‘the 7 habits of highly effective people’ en gaat veel verder dan alleen het praktisch organiseren van je werk. Effectief gewoontegedrag, het managen van je energie, zelfkennis (drijfveren) en hoe je communiceert met je omgeving (wederzijdse afhankelijkheid) zijn factoren die met elkaar samenhangen en je resultaten beïnvloeden.

WAAR GAAN WE AAN WERKEN?

De dag staat in het teken van leren door te doen. Aan het eind van de dag is je Inbox leeg, heb je een overzichtelijke mappenstructuur in je mail, iswerk gescheiden van dingen die ‘af’ zijn en staat je onderhanden werk gepland in je agenda. En natuurlijk heb je veel geleerd over prioriteiten stellen, het verschil tussen belangrijk en urgent, zorgen voor de juiste energiebalans en ga je vanaf nu dagelijks DoeHetNU toepassen!

Je gaat voldaan en opgeruimd naar huis!

Tijdens de workshop ontvang je een minibrochure met pakkende quotes en tips.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen