KRUISHEREN KOLLEGE 80'S REVIVAL

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Schepenhoek 101

5403 GA Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

GET YOUR TICKET NOW!


KOOP NU JE TOEGANGSKAART VOOR DE KRUISHEREN KOLLEGE 80'S REVIVAL

• Tickets voor oud leerlingen én (oud) lerearen zijn te koop voor € 19,80 p.p.
Let op. Op de avond zelf wordt er niet meer aan de deur verkocht!


Zaterdag 24 september is het zover, de Kruisheren Kollege 80's revival. Dan nemen we met deze 'gouden generatie' met een knallend feest afscheid van het Kruisheren Kollege, onze 'Rooie School'.

Via een speciale Facebook event pagina en LinkedIn groep houden we jullie op de hoogte van de plannen. Laat snel weten of je erbij bent en meld je nu aan!
Mis je nog oud klasgenoten op de genodigdenlijst? Stuur ze zelf een invite of laat het de organisatie weten. Ook als mensen geen Facebook account hebben, kunnen we ze via LinkedIn of email benaderen.

KK 80's revival advertenties


'IK KOM' - LAAT ANDEREN WETEN DAT JIJ OOK KOMT!
Wijzig tijdelijk je Facebook profielfoto en laat al je vrienden zien dat jij er op 24 september ook bij bent!
Klik hier om je profielfoto te wijzigen


Laat zien dat jij ook komt!
VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoezo dit event en waarom alleen voor leerlingen uit de 80-er jaren?
In principe wordt dit event georganiseerd voor en door leerlingen uit de 80's, maar als je "rooie bloed" net wat jonger is, dan ben je ook van harte welkom! Om ergens een grens te trekken, houden we nu 1996 als laatste eindexamenjaar aan. Maar mocht je nou net één jaartje later van school zijn gegaan, maakt dat natuurlijk niet uit.
Je hoeft overigens niet persé eindexamen te hebben gedaan of geslaagd te zijn. De initiatiefnemer van dit hele event (ik noem geen namen) heeft dat KK diploma zelf niet eens! ;-)

Voor de duidelijkheid. Partners en andere bekenden die niet op het KK hebben gezeten, zijn niet toegestaan!

Wat kan ik verwachten op de avond en wat krijg ik voor die €19,80?
Natuurlijk de gezelligheid van mensen die je lang niet hebt gezien. En verder: Live optreden, Video-DJ's met clips uit de jaren 80, barren waar je drank met muntjes kunt kopen, hapjes, frietkar, photobooth met gratis fotoprints en nog veel meer...


UPDATE: Waarom wordt de prijs na 4 september niet meer verhoogd?
Door het overweldigende succes hebben we besloten de ticketprijs niet verder te verhogen. Iedereen kan dus z'n kaartje blijven kopen voor €19,80. Het was voor ons in eerste instantie belangrijk om zo snel mogelijk een goed beeld te krijgen hoeveel mensen er gingen komen, omdat we een hoop zaken vooraf moeten regelen en inkopen. Nu we de magische grens van de 600 kaartjes zijn gepasseerd is dat niet meer nodig. We willen speciaal iedereen bedanken, die al direct vroeg z'n kaartje heeft besteld!


Waarom vragen jullie om geboortedatum en andere informatie?
We vragen ook om wat extra informatie zoals: geboortedatum, eindexamenklas, huidige woonplaats en beroep. Zo krijgen we een goed beeld wat er van onze generatie geworden is en kunnen we daar eventueel nog iets leuks mee doen op de avond zelf... Leuk dus als je dat ook even wilt invullen.

Kan ik mijn registratie/ticket overdragen aan een andere persoon?
In principe niet, maar in noodgevallen, neem ajb persoonlijk contact op met iemand van de organisatie.

Hoe kan ik de organisatie bereiken?
Je contact opnemen met de organisatie via Facebook. Mensen die geen FB hebben, kunnen dit via LinkedIn doen. We zijn nog aan het kijken naar andere mogelijkheden.


Wie komen er al allemaal...Datum en tijd

Locatie

Schepenhoek 101

5403 GA Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen