Gratis

KVB Boekwerk Seminar / CPNB-talkshow en uitreiking

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Schuift u ook aan bij het KVB Boekwerk Seminar en de CPNB Nieuwjaarstalkshow? Meld u nu aan!

Over dit evenement

KVB Boekwerk Seminar: Weer tijd voor de toekomst

Corona dwingt ons om vooruit te kijken. Winkelstraten veranderen en zullen dat de komende jaren blijven doen. Daarnaast dendert de technologische revolutie voort. E-commerce was al in continue ontwikkeling en krijgt met de pandemie een dominantere rol. Kunstmatige intelligentie brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee, zoals microtargeting, synthetische media of de metaverse.

Wat kan dit betekenen voor de boekenmarkt? Die vraag pakken we tijdens het seminar op. We doen dat met een perspectief op de boekenretail in 2030, een overzicht van de meest impactvolle technologische ontwikkelingen voor het boek door Jarno Duursma en een beschouwing op de rol en betekenis van het boek in deze tijd van verandering, door Bas Haring.

CPNB-talkshow en uitreiking

Schuift u ook aan bij de CPNB Nieuwjaarstalkshow? Noteer alvast donderdag 27 januari in uw agenda. Vanuit Eye Filmmuseum presenteert Stichting CPNB de Top 100 bestverkochte en meest uitgeleende boeken van 2021. In een wervelende talkshow met niet te missen gasten heffen we virtueel het glas op een nieuw boekenjaar vol mooie evenementen.

Programma

13:00 - Ontvangst en start KVB Boekwerk seminar

15:45 - Start CPNB-talkshow en uitreiking

17:00 - Einde evenement

Het evenement zal waarschijnlijk online plaatsvinden. We beoordelen ter zijner tijd of een hybride variant met fysieke en online aanwezigheid mogelijk is. U ontvangt in ieder geval een link via de mail, zodat u mee kunt kijken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator KVB Boekwerk en Stichting CPNB

Organisator van KVB Boekwerk Seminar / CPNB-talkshow en uitreiking

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen