La Meglio Gioventù - het beste van de jeugdjaren

Venster Acties

La Meglio Gioventù - het beste van de jeugdjaren

Magistraal epos over de recente geschiedenis van Italie via de levens van 2 broers uit Rome. 6 uren genot, eventueel incl. pastabuffet

Door Stichting Spoorhuis Vinkeveen

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 11 jun. 2023 16:00 - 23:15 CEST

Locatie

Het Spoorhuis Vinkeveen 68 Demmerik 3645 ED Vinkeveen Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 7 uren 15 minuten
  • eTicket voor mobiel

Italië 2003. Dit is letterlijk en figuurlijk een kolossale film. Veelbekroond met een lengte van maar liefst 6 uren! De bijgaande trailer alleen is al onweerstaanbaar. Giordana kijkt in La meglio gioventu (het beste van de jeugdjaren) terug op de recente geschiedenis van zijn vaderland via de levens van twee Romeinse broers. De idealistische Nicola (Lo Cascio) ambieert een carrière in de psychiatrie, de meer getroebleerde Matteo (Boni) gaat bij de politie. Familieomstandigheden, maatschappelijke en politieke gebeurtenissen zorgen ervoor dat de twee afwisselend naar elkaar toe worden getrokken of juist weer ver uit elkaar worden gedreven. Eigenlijk bedoeld als een mini voor de tv, maar op festivals vertoond (en bekroond), waardoor deze indrukwekkende kroniek bioscoop status heeft verkregen.

De kritieken zijn jubelend, ik zie er zelf enorm naar uit om deze te zien. 6 uren lijkt lang maar:- vroeger was een schooldag langer- zaal open om 15.30, aanvang film 16.00- we pauzeren om 18.00 voor een verrukkelijke Italiaanse maaltijd (pastabuffet, bij mooi weer buiten). Maaltijd is niet verplicht hoor, maar was bij Drive my Car erg leuk en lekker. – we beginnen weer om 18.45, met een pauze om 20.45 voor koffie, thee en een Italiaans dessert- om 23.15 eindigt de voorstelling. Nog even napraten en je bent vlak voor middernacht thuis.

Zondag 11 juni 2023, aanvang 16.00, zaal open 15.30. Film duurt 6 uren. Prijs inclusief koffie/thee onbeperkt voor 6 uren en wat lekkers: euro 20,00.

Kosten van een pastabuffet inclusief lekker Italiaans toetje: 27,50 p.p. (facultatief, je mag ook je eigen focaccia meenemen)

Werkt het bestelproces niet op jouw computer, ook niet als je de beveiliging voor deze website aanpast: mail ons op info@hetspoorhuis.nl

De maaltijd bestel je via info@hetspoorhuis.nl. Geef svp ook het aantal maaltijden aan.

Over de organisator