€ 10

La Penultima! - Labryenco

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen

55 Bouwstraat

3572 SP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

labryénco is een Flamenco band opgericht door de gitarist / componist Alain Labrie, die de beste muzikanten om zich heen heeft verzameld. Alain Labrie mixt al jaren succesvol flamenco en pop/wereldmuziek met o.a. Les Charmeurs, Luzazul en da Gaia, maar gaat met Labryenco helemaal terug naar zijn flamenco roots.

Hun muziek is een overweldigende mix van Flamenco gitaar, vette groovy percussie, warme fretloze bas, virtuoze viool en krachtige, passievolle zang en adembenemende dans. Live brengt dit gezelschap een wervelende en spetterende muzikale show.

Het publiek zal door Labryénco worden meegesleept in hun passie voor Flamenco. Naast moderne Flamenco zijn er ook flarden van jazz, klassiek en Arabische muziek te bespeuren.

Deze voorstelling is onderdeel van de serie ZIMIHC op ZONDAG

CD resencies:
MusicMaker: 5 sterren
'Virtuositeit is alom aanwezig: we hebben hier duidelijk te maken met vier top muzikanten die ook nog eens fantastisch samen spelen…kippenvel!'

De bassist: 5 sterren
'acht sfeervolle composities …afwisselend in ingetogen en zeer afwisselende nummers met een glansrol voor bassist Franklin Heilijgers'

Hifi.nl: een 9 voor de muziek en een 9,5 voor de klank
'Labryénco weet de aandacht stevig vast te pakken en laat die niet meer los. De reis die je maakt is er een van verlangen, gemis en warme weldaad…La Penúltima kent een klankmatige kwaliteit waar veel audiofiele labels stik jaloers van zouden worden.
'

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ZIMIHC theater Wittevrouwen

55 Bouwstraat

3572 SP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen