€ 12,29 – € 20,06

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Winkel van Sinkel

158 Oudegracht

3511 AZ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na de knallende editie van maart is latin lovers weer terug op zaterdag 22 juni in de Winkel van Sinkel. Deze keer met Diaz & Bruno! De boys staan garant voor mega entertainment met een heerlijke sound! Leroy Styles, bekend van zijn heerlijke Afro sounds! Natuurlijk mag hij niet ontbreken tijdens deze editie! Andrew Mathers inmiddels een vaste naam binnen Latin Lovers! Door zijn energieke sets en eigen sound mag hij natuurlijk niet ontbreken! En natuurlijk zijn onze Utrechtse boys er ook weer bij! Niemand minder dan: Dominic Candela, Gasparo, Nigel & Vito & Jay Benjamin! Hosted By: Mc Jonna!

WINKEL VAN SINKEL
Latin Lovers en de Winkel van Sinkel, een gouden combi. Na de viering van het 13 (!) jarige bestaan in 2018 gaat Latin Lovers gewoon weer keihard door in 2019. Tropisch decor, zomerse latinhouse, deze locatie is op deze datum de enige plek in Nederland waar jij je thuis voelt zoals op een zomer vakantie. Dus dames, de cocktailjurkjes en hakjes mogen gewoon weer uit de kast deze avond!

LADYTICKETS (2 LADIES ON 1 TICKET)
Latin Lovers houdt van de dames en andersom ook, daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70% ) zijn er Ladytickets verkrijgbaar voor maar 17,50 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch! Ze zijn alleen online te bestellen via www.latinlovers.nl (op = op!)

EARLYBIRD TICKETS
Voor de snelle beslissers en de vroege vogels zijn er speciale earlybird tickets, deze kosten 10 euro ex fee en zijn online verkrijgbaar viawww.latinlovers.nl onder het kopje tickets. Wanneer deze uitverkocht zijn, zullen we 12,50 ex fee kosten. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

VOLG ONS
Iedere dag is er wel iets nieuws te melden over Latin Lovers, wil je op de hoogte blijven? Like de Facebook page: facebook.com/latinloversonline en zorg dat je niets mist!
Natuurlijk zit Latin Lovers ook op Instagram, volg ons via @latinlovers en gebruik als je ons iets wilt melden de hashtag #latinlovers

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Winkel van Sinkel

158 Oudegracht

3511 AZ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen