LEAD. - 10 september 2023

Venster Acties

LEAD. - 10 september 2023

Ontwikkel je leiderschap en bouw een sterke relaties, sterke organisatie en een sterke kerk.

Door DoorBrekers

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op zo. 10 sep. 2023 19:00 CEST

Locatie

Midden Nederland Hallen Thorbeckelaan 123 3771 ED Barneveld Netherlands

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

LEAD. Sunday

Zondag 10 september 2023

Met Peter & Ilona Paauwe en Scott Wilson

LEAD. Sunday is een dag vol inspiratie en praktische tools om jouw leiderschap te versterken voor je persoonlijke leven, je kerk, je team, je werk, je gezin of je business. Naast onze jaarlijkse LEAD. Conferences in januari hebben we een LEAD. Sunday. Deze dag is er om jou te helpen groeien in je God-gegeven potentieel en jouw invloed te vergroten.

SPREKERS

Naast Peter & Ilona Paauwe en het DoorBrekers Team, kun je input verwachten van Scott Wilson uit Denemarken. Scott is een goede vriend van DoorBrekers en deel van de DoorBrekers adviesraad.

Naast voorzitter van Eurolead.net, een netwerk van kerken in Europa, is Scott een trainer en coach voor veel (kerk-)leiders. Ook heeft hij in 1999 het Instituut voor Creativiteit, Leiderschap en Management (ICLM) opgericht, wat hij nog steeds leidt. Scott is getrouwd met Linda, die Senior Pastor is van Eurolife Church in Denemarken, en samen hebben ze twee volwassen kinderen. 

PROGRAMMA

De LEAD.-sessies zijn van 19.00-21.00 uur in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Reserveer hier je gratis tickets.

VERTALING

Scott Wilson wordt op het podium vertaald van het Engels naar het Nederlands. Heb je vertaling nodig van het Nederlands naar een andere taal, meld je dan bij aankomst in de foyer bij de Translations-stand. Daar zijn gratis te lenen headsets beschikbaar voor vertaling van het Nederlands naar bijvoorbeeld Engels of Farsi.

Scott Wilson will be translated live on stage from English to Dutch. When you need translation from Dutch to another language, meet us at the 'Translation'-stand in the foyer when you arrive. We have free headsets available for translation into English or Farsi for example.

Voor andere vragen of meer informatie kun je contact opnemen met DoorBrekers via info@doorbrekers.nl.

Over de organisator

Georganiseerd door
DoorBrekers

DoorBrekers is een moderne kerk waar iedereen welkom is. Naast wekelijkse diensten in de DoorBrekers locaties Amsterdam, Drechtsteden, Midden Nederland, Zeeland en Zwolle zijn er tientallen Connects verspreid door Nederland, waar je welkom bent in een kleinere en persoonlijkere setting. Voor kinderen is er SuperKids, een toffe kinderkerk op elke locatie en via SuperKids Online.

Kijk voor meer info op DoorBrekers.nl of op het DoorBrekers YouTube-kanaal.

Gratis