LEAD - 28 januari 2023

Venster Acties

LEAD - 28 januari 2023

LEAD is er om je te helpen je leiderschap te ontwikkelen, zowel persoonlijk, als in je familie, op je werk en je bedrijf.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Midden Nederland Hallen Thorbeckelaan 123 3771 ED Barneveld Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 7 uren
  • eTicket voor mobiel

DoorBrekers LEAD.

Zaterdag 28 januari 2023

Met Ps. Glyn Barrett en Peter & Ilona Paauwe

DoorBrekers LEAD. is een belangrijke dag waar we investeren in mensen om te groeien in leiderschap. We geloven dat je daarmee een positieve invloed zult hebben in je persoonlijk leven, je relaties, je werk en je business. DoorBrekers LEAD. bouwt daarnaast aan de cultuur van de kerk in Nederland. We geloven dat een sterke kerk, met sterke leiders, verschil maakt in de wereld.

Meer informatie vind je op www.DoorBrekers.nl/LEAD

SPREKERS

Naast Peter & Ilona Paauwe en verschillende mensen van het DoorBrekers Team, kun je input verwachten van Ps. Glyn Barrett. Samen met zijn vrouw Sophia leidt Glyn !Audacious Church in het Verenigd Koninkrijk, die zeven locaties en in totaal 4000 leden telt. Glyn heeft een passie om mensen door persoonlijke en andere groeibarrières heen te zien breken en weet mensen te inspireren dat ook te doen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Is er parkeergelegenheid?

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de Midden Nederland Hallen.

Is er vertaling mogelijk? / Is translation available?

Sommige sessies zijn Nederlandstalig, sommige zijn Engelstalig. Er zijn gratis headsets aanwezig om te lenen, met live vertaling van het Engels naar het Nederlands.

Some sessions are in Dutch, some in English. Free headsets are available with live translation from Dutch to English. Please let us know at ticket registration if you'd like to use a translation headset.

Wat doe ik als ik toch niet kan komen?

Tot 7 dagen voor het event zijn tickets restitueerbaar. Je kunt je ticket ook zonder problemen aan iemand anders doorgeven.

Voor andere vragen of meer informatie kun je contact opnemen met DoorBrekers Office via info@doorbrekers.nl.