Gratis

Lean in het onderwijs

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Meeting Plaza Utrecht

20 Godebaldkwartier

3511 DX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 29 november 2018 organiseert Bureau Tromp een Lean in het onderwijs event. Deze ochtend is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs en zich oriënteert om op nieuwe manieren slimmer te werken. Inschrijven is kosteloos.

Programma Lean in het onderwijs event

Bureau Tromp wil graag op donderdag 29 november ervaringen delen met jou en samen verkennen waar meer kansen liggen voor het onderwijs.

09:00 – 09:45 – Wat is Lean Six Sigma?

09:45 – 10:30 – Lean in het onderwijs

10:30 – 10:45 – Koffie

10:45 – 11:15 – Gastspreker

11:15 – 11:45 – Waar en hoe beginnen

11:45 – 12:00 – Afsluiting en Q & A

Gastspreker:

Maarten Vlielander

Maarten Vlielander | Alfa College Noord Nederland | Lean Six Sigma Black Belt & Continu Verbeteren begeleider / Agile Scrummaster / Programmamanager

Maarten is 3 jaar werkzaam bij Alfa College. Hij is de drijvende kracht achter het optimaliseren van interne processen en realiseren van een cultuur van continu verbeteren door middel van Lean Six Sigma. Maarten heeft een heldere visie en strategie. Zodoende behoudt hij het overzicht en start hij lean-initiatieven op het juiste moment, op de juiste plaats. Hij is een verbinder van klantgerichtheid en werkplezier!

Zijn motto: "Management is doing things right; leadership is doing the right things"

Wij zijn trots dat Maarten gastspreker wilt zijn tijdens het Lean in het Onderwijs event. We kunnen allen veel leren van zijn structurele aanpak, uitvoerige kennis van Lean Six Sigma en ervaring in de uitvoering van zijn verbeterinitiatieven.

Locatie

De locatie van het Lean in het onderwijs event is Meeting Plazain Utrecht. De locatie is erg goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.

Inschrijven

Inschrijven kan gratis via onze website (afmelding kost 50 euro). Heb je een vraag? Je kunt ons altijd even bellen op 020 2614 195.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Meeting Plaza Utrecht

20 Godebaldkwartier

3511 DX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen