Gratis

Lezing: it all starts in the mind (met sport)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amstel 87

87 Amstel

1018 EK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoera AmstelFysio bestaat 5 jaar!

Om dit te vieren organiseren we iedere maand een clinic, workshop of lezing door iemand die ons inspireert. Dit is alweer het zevende event. Voor mei hebben we Roxanna van Erp uitgenodigd voor een inspiratiesessie.

Voorprogramma
Voorafgaand geven we een korte workshop over blessurepreventie, met speciale aandacht aan de mobiliteit van de heup, kracht en core-stability.

Hoofdprogramma
Roxanna van Erp is mindfulnesstrainer en mede-oprichter van de Academie voor Mindfulness in Sport. Ze heeft een achtergrond in Martial Arts en acteerde jarenlang op het hoogste niveau in deze spectaculaire sport.

Discipline, doorzettingsvermogen en drive vormden de ingrediënten van haar mindset gericht op groei en ontwikkeling. Ook na haar topsportcarrière wist ze deze mindset in te zetten. De toevoeging van mindfulness en meditatie hieraan maakte het compleet.

Gedurende deze sessie deelt Roxanna haar ervaring met mindfulness en meditatie en zoomt ze in op de combinatie met (top)sport. Ze staat stil bij de (wetenschappelijke) achtergrond en laat je ervaren hoe je dit zelf ook kunt toepassen in je eigen sportbeoefening.

Deze sessie is bedoeld voor atleten die benieuwd zijn naar de mentale bouwsteen en die erachter willen komen hoe ze hun brein kunnen trainen, om zo een nog completere versie van zichzelf te worden.

Meld je gratis aan en kom op 9 mei naar het 7e jubileum event van AmstelFysio. En laat je inspireren door Roxanna van Erp.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amstel 87

87 Amstel

1018 EK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen