€ 24,95

Lezing: Waarom Millennials blijven of weggaan bij uw bedrijf!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Capgemini

Reykjavikplein 1

3543 KA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Deze lezing gaat over waarom (hoogopgeleide) Millennials blijven of weggaan bij uw bedrijf of vereniging. Hoe kunt u deze generatie behouden?

Sicco Maathuis, innovatiemanager Nederland bij Capgemini en expert op het gebied van trendwatching en innovatie, neemt ons deze lezing mee in de wereld van de Millennial.

Het goede nieuws is dat Millennial bij voorkeur bij hetzelfde bedrijf / vereniging blijven, als ze de juiste omgeving en kansen krijgen. Deze lezing laat je inzien wat er voor nodig is om de retentiegraad te verbeteren.

Meer dan 60% van de Millennials verlaat het bedrijf in minder dan drie jaar. Dit is groter dan bij elke andere generatie. Daarnaast zijn er nu meer millennials dan babyboomers in het personeelsbestand. 60% staat open voor een andere baan en 36% zal binnen het komende jaar op zoek gaan naar een nieuwe baan. Er is geen twijfel dat ze hun eigen stijl, houding en overtuigingen hebben. Helaas hebben de meeste bedrijven geen gerichte retentiestrategie om deze belangrijke werknemers te behouden.

De millenniumgeneratie is een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Ze zijn getalenteerd, innovatief, ondernemend en creatief. Ze zijn ook zeer mobiel en gevoelig voor jobhoppen. Het behoud van toptalent is een essentiële vereiste voor het bedrijfsleven en oude strategieën zijn niet langer effectief.

Kom dus naar deze lezing, laat je inpsireren, informeren en neem alle info mee terug naar je bedrijf of vereniging om ze toe te passen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Capgemini

Reykjavikplein 1

3543 KA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen