Gratis

Lindeman's Urban Winery

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Hoxton Amsterdam

255 Herengracht

1016 BJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Altijd al een wijngaard willen bezoeken, maar nooit in de gelegenheid geweest? Grijp dan nu je kans, want je kunt van 21-23 september een bezoek brengen aan de Urban Winery, een stadswijngaard in hartje Amsterdam.

City escape

De Urban Winery is een initiatief van wijnmaker Lindeman’s, die dit jaar zijn 175-jarig bestaan viert. Volgens de Australische wijnmaker kan het stadse leven soms stressvol en hectisch zijn waardoor momenten van ontspanning en verbinding extra belangrijk worden. De stadswijngaard is de perfecte plek om met vrienden of familie te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de mooie dingen van het leven.

Mindful Drinking workshop

Naast dat de wijngaard een plek is om te relaxen, kun je de hele dag door deelnemen aan gratis wijnactiviteiten. Zo kun je drie keer per dag meedoen aan een workshop ‘mindful drinking’ gehost door Meditation PopUp. De hele dag door zijn er laagdrempelige wijnproeverijen in de 'wine experience room', en je kunt een ‘bring the sunshine’ moment creëren. Genieten en ontspannenstaan centraal dus er is ook uitgebreid aandacht voor lekker eten & drinken.

Op de menukaart staan twee heerlijke sharing plates (€10,- per stuk). De kazen en charcuterie passen perfect bij de Lindeman’s Bin wijnen die nu allemaal in de winkel liggen met een prachtige, nieuwe look. De wijn zal tijdens dit event voor dezelfde prijs worden verkocht als bij Albert Heijn (€6,69 per fles).

Openingstijden Urban Winery

Vrijdag: 19:00-22:00

Zaterdag: 13:00-22:00

Zondag: 13:00-21:00

Adres Urban Winery

The Hoxton

Herengracht 255

1016 BJ Amsterdam

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Hoxton Amsterdam

255 Herengracht

1016 BJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen