€ 40

Lunch & Learn: Food for thought voor ondernemers

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Contentleaders

107 Stadsring

3811 HP Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

55 verborgen patronen achter businessmodel innovatie


Nespresso, Ikea, Netflix, PayPal… De bron van het succes van deze bedrijven is businessmodelinnovatie. Hoewel we de afgelopen jaren veel mooie nieuwe middelen hebben gezien om businessmodellen te begrijpen – denk aan het Business Model Canvas – is daadwerkelijk innoveren nog steeds ingewikkeld.

Tijdens deze lunch & learn laat Robert van Geenhuizen, expert in business-strategie, je kennismaken met 55 patronen om je businessmodel te innoveren. Dit gaat je helpen om beter en sneller innovatieve businessmodellen te vinden.

De 55 patronen zijn blootgelegd door Zwitserse wetenschappers, tijdens jarenlang empirisch onderzoek. Deze wetenschappers ontdekten dat alle succesvolle businesses van de afgelopen vijftig jaar weliswaar nieuwe businessmodellen hebben, maar dat de patronen erachter niet nieuw zijn. Alle nieuwe businessmodellen zijn een combinatie van 55 patronen, toegepast in een nieuwe situatie.

Deze sessie is interessant voor iedereen die benieuwd is of er in zijn bedrijf ruimte is voor businessmodelinnovatie en hier vervolgens daadwerkelijk mee aan de slag wil gaan.


Dit is Lunch & Learn


Er zijn twee dingen zeker in het leven van een ondernemer. Eten en leren. Als je niet goed eet val je om en als je niets leert, dan kom je niet verder. Tijdens de Lunch & Learn combineren we deze twee op een heerlijk inspirerende manier. Experts, innovators, leaders of industries. Tijdens een goede lunch die precies 1,5 uur duurt, zodat je dit makkelijk in je agenda kunt inplannen, inspireren ze je zodat je met een gevulde maag en positieve energie weer op pad kunt. Lunch & learn is ‘invite only’ (via leden) en enkel toegankelijk voor ondernemers met minimaal 10 medewerkers in dienst. Op deze manier leer je nieuwe dingen en ontmoet je interessante collega’s die waarschijnlijk met soortgelijke uitdagingen zitten. Plekken zijn schaars: per sessie hebben we maximaal 8 plekken. Op deze manier bewaren we een intieme sfeer. Na de sessies delen we altijd relevante tools, innovaties en methodes.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Contentleaders

107 Stadsring

3811 HP Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen