Lymph&Co Lekencollege - gehost door André van der Toorn

Lymph&Co Lekencollege - gehost door André van der Toorn

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

25 Heidelberglaan

3584 CS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Het Lekencollege van Lymph&Co is terug! Woensdag 14 september vanaf 15.30 verzamelen we in het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie

Over dit evenement

Inhoud van het Lekencollege

Onder deskundige leiding van prof. dr. Marie Jose Kersten en ervaringsdeskundige Andre van der Toorn zullen meerdere onderzoeksteams geanimeerd én in lekentaal vertellen over de ontwikkelingen en voortgang van "hun" door Lymph&Co gefinancierde onderzoeken. Tijdens het college is er ruimschoots ruimte om vragen te stellen en van gedachten te wisselen met de aanwezige onderzoekers.

Lymph&Co financiert inmiddels ook Internationale onderzoeken. Aan de onderzoeksleiders in Londen en Amerika vroegen we waarom financiering door Lymph&Co voor hen zo belangrijk is.

Benieuwd hoe dat nu werkt, zo'n toekenningstraject? Wat zijn de eisen die de Raad van Advies van Lymph&Co stelt aan te financieren onderzoeken? Door wie worden alle aanvragen beoordeeld en waarop? Ook dat komt aan de orde.

Na afloop is er ruimschoots tijd om informeel kennis met elkaar te maken en vragen te stellen aan de individuele onderzoekers en hun teams tijdens de borrel.

Zien we jullie daar?

Toegang is gratis, je bent van harte welkom!

www.lymph-co.com

Afbeelding van Lymph&Co Lekencollege - gehost door André van der Toorn

Delen met vrienden