Verkoop beëindigd

Magnesium de hottest nieuwe behandeling voor Uw Massage Praktijk

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Body-Life Massage Center

Oudegracht 194

3511 NR Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Welkom alle massage therapeuten, aspiranten of experts en wellness liefhebbers! We zijn erg enthousiast om u een panel deskundigen te brengen tijdens een speciale netwerkavond in een historische locatie in Utrecht aan het kanaal.

Magnesium is een belangrijk mineraal dat essentieel is voor meer dan 600 enzymatische reacties in onze lichamen. Het is de sleutel tot ontgifting, goede spijsvertering, spier- en botfunctie en algemene topprestaties van ons lichaam en geest. En het is geen verrassing dat we tegenwoordig magnesium overal zien.

Magnesium is ook een mineraal wat beschikbaar is voor huidtoepassing die in het menu van uw massagepraktijk kan worden opgenomen om uw klanten te helpen hun eeuwige bezorgdheid over negatieve effecten van het "moderne leven" aan te pakken, zoals:

- blootstelling aan vervuiling

- ontgifting van toxines en toxische stress

- verbetering van de slaapkwaliteit

- ontdoen van angst

Het evenement begint met een lezing met Richard Danel, MD van Magnesium Health Institute hier in Nederland, over magnesium en hoe het in onze lichamen werkt. Hij vertelt onsover het recentste onderzoek naar transdermale magnesium uit de hele wereld.

Daarna horen we over het opnemen van magnesium in de massage, door Alex Van de Bilt. Alex is de oprichter van Body-Life Massage Specialists, VAN DE BILT Massage en Opleidingsinstituut, massage training en cursussen voor massage leiders.

Daarna hebben we tijd voor vragen en antwoorden.

Voor degenen die graag verder willen netwerken, kunnen we de discussie doorgaan in een nabijgelegen café voor een drankje.

Breng uw visitekaartjes (als je ze gebruikt :)

Afhankelijk van de deelnemers zullen we de presentatie in het Engels of Nederlands houden.

PRIJS: GRATIS

Koffie en thee worden geserveerd.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Body-Life Massage Center

Oudegracht 194

3511 NR Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen