Gratis

Masterclass #4 - Aanbesteden en samenwerken met de markt

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Locatie in 's-Hertogenbosch

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De vastgoedmarkt is in beweging. Het energievraagstuk, CO2-reductie en de grondstoffendiscussie zijn aan de orde van de dag. Maar wat betekent dit voor u? Met welke regels en eisen moet u rekening houden? En hoe zet u een duurzame vraag in de markt? Gebouw vol Energie organiseert vijf masterclasses waarin u wordt voorbereid op de benodigde verduurzaming van uw gebouw.

Masterclass #4: Aanbesteden en samenwerken met de markt
26 juni, 14:00 uur tot 17:00 uur.
U weet wat u wil bereiken: een comfortabel, gezond en energieneutraal gebouw! U hebt al uw ambities helder. Maar hoe bereikt u nu die ambitie? Hoe contracteert u een marktpartij? Wat verwacht u van een marktpartij en wat verwacht een marktpartij van u? Bij deze masterclass hoort u alles over aanbesteden en de samenwerken met de markt.

Spreker: Onno Dwars - commercieel directeur - Ballast Nedam

Meer informatie over het programma vindt u op deze flyer

Locatie
Locatie volgt.

Aanmelden
Aanmelden kan door op ‘registreer’ te klikken aan de rechterkant van deze pagina. We raden u aan om minimaal één collega mee te nemen naar de bijeenkomst.

Bossche Energiecoalitie
Gebouw vol Energie werkt nauw samen met de Bossche Energiecoalitie (BEC). Bent u nog geen lid? Laat u zich dan vrijblijvend informeren over de voordelen die deelname aan het BEC voor u kan bieden door BEC projectaanjager Laur Vissers.
In de Bossche Energiecoalitie werken ruim 50 bedrijven en organisaties samen aan CO2-reductie en een klimaatneutraal ‘s-Hertogenbosch

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Locatie in 's-Hertogenbosch

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen