Masterclass be your true self

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Praktijk Tala

Nieuwstraat 67

5521 CB Eersel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Hoe zou het zijn wanneer jij je ware zelf zou zijn, jezelf volledig kunnen omarmen, jouw ware kracht en potentie zou zien?

Over dit evenement

Hoe zou het zijn wanneer jij je ware zelf zou zijn, jezelf volledig kunnen omarmen, jouw ware kracht en potentie zou zien? Hoe zou het zijn wanneer jij echt in staat bent te ontvangen en open kan staan voor al het moois dat het universum voor jou in petto heeft? Met praktische tools hoe je dat allemaal neerzet in deze wereld, met neuropsychologische inzichten. Want daar hou ik zo van, de praktische vertaling naar hoe je dit dan precies doet, naast alle mooi inzichten die je krijgt in deze class, zodat je echt stppen zet in je persoonlijke en spirituele groei.

Elke class stem ik af op de energie van de deelnemers en is daardoor iedere keer anders. Ik zet verschillende werkvormen in en bekijk altijd tijdens de class wat het meeste bijdraagt en wat het beste aansluit. Ik laat me hierbij begeleiden door mijn spirits en het universum . Thema's waaraan je kan denken zijn selfcare, Law of attraction, mindset, oordeelloos leven, je zelfhelend vermogen en nog veeeeel meer.

Wees welkom

Liefs Fenna

ps: Meer weten over mij en mijn praktijk? Check mijn andere masterclasses of www.praktijktala.nl

Datum en tijd

Locatie

Praktijk Tala

Nieuwstraat 67

5521 CB Eersel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen