€ 19

Masterclass: Katten en kinderen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wellopet (aan Eurotuin)

113 Fraterstraat

9820 Merelbeke

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Joline De Jaegher van Chat-O-Gand komt langs bij Wellopet met een gloednieuwe masterclass 'Katten en kinderen'. Samen met haar bestuderen we het samen leven tussen katten en kinderen.

Kinderen en katten kunnen absoluut een meerwaarde betekenen voor elkaar. De komst van een baby kan helaas voor de kat des huizes evenzeer een rechtstreeks ticket naar het asiel zijn of een risico op ontwikkeling van ongewenst gedrag bij de kat door de grote veranderingen in huis en leefritme.

Een goede voorbereiding op het samenleven zou al veel onheil kunnen voorkomen en een fijne relatie tussen beide kunnen bevorderen!

Over hoe kinderen best met katten kunnen omgaan, wat je op voorhand kan doen en wat te doen indien er zich toch ongewenst gedrag ontwikkelt bij de kat.

Over de lesgever

Joline De Jaegher is sinds 2010, na het succesvol afronden van de Post Graduaat Toegepast Diergedrag aan de Kaho Sint-Lieven te Sint Niklaas, werkzaam als kattengedragstherapeute bij Chat-o-Gand.

Voordien is ze afgestudeerd als dierverzorgster/dierenartsassistent aan de Hogeschool Gent in 2008. Deze opleidingen vormden een uitstekende basis om haar kennis en know-how verder uit te breiden specifiek naar katten toe. Sindsdien is het haar missie om het welzijn van katten te verbeteren, kattendiensten aan te bieden met kennis van zaken, problemen van huiskatten aan te pakken en kattenbaasjes en -liefhebbers te adviseren op maat.

In 2017 richtte ze het unieke katvriendelijke kattenhotel Chat-o-Resort op te Gentbrugge met als doel zowel baasjes als katten een stressless vakantie te bezorgen.

Voor wie

  • Dierenliefhebbers

Met of zonder huisdier

  • Het is niet toegestaan jouw kat mee te nemen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wellopet (aan Eurotuin)

113 Fraterstraat

9820 Merelbeke

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen