Gratis

Masterclass: overtref uw doelen in 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

96 Generaal Foulkesweg

6703 DS Wageningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Gratis masterclass voor fysiotherapiepraktijken die in 2020 hun doelen willen overtreffen.

Over dit evenement

Beste praktijkhouders en maatschapsleden,

Het einde van 2019 nadert. Dit is een belangrijk moment voor uw praktijk om terug te kijken op het afgelopen jaar. Heeft u uw kwaliteit- en omzetdoelen behaald? Bent u tevreden met de resultaten en de geleverde zorg? Zijn uw personeelscontracten inmiddels aangepast aan de (komende) wetgeving? En wat zou u kunnen doen om 2020 nog beter te starten en om uw doelen volgend jaar te overtreffen?

Diverse vraagstukken voor 2020 (en verder) zijn wellicht nog onbeantwoord. December is hét moment om uw plannen en doelen concreet te maken. Daarom nodigen onze adviseurs en professionals u uit voor een gratis masterclass in uw regio op maandagavond 16 december in Wageningen.

Actuele onderwerpen worden toegelicht, zoals de onlangs gewijzigde WAB voor uw personeels- & salarisbeleid en hoe u het praktijkmanagement middels de PDCA (plan-do-check-act) cyclus in 2020 optimaal kunt inrichten. Maar ook: hoe moet u omgaan met de veranderende rol van patiënt naar zorgconsument? En hoe kunt u op een slimme manier strategisch en financieel voordeel behalen in uw regio? Tot slot geven we tips over het genereren van duurzame inkomstenstromen voor uw praktijk.

Na afloop van de presentaties heeft u de gelegenheid om actuele vraagstukken voor te leggen aan diverse professionals met kennis van uw vakgebied. Van e-health professional tot (financieel) praktijkadviseur. Laat u adviseren en informeren. De avond is gratis en geheel vrijblijvend, dus claim hier direct uw ticket en maak een kickstart in 2020!

Datum

Maandagavond 16 december

Van 18.30 tot 22.00 uur

Locatie

Hotel de Wageningsche Berg

Generaal Foulkesweg 96

6703 DS Wageningen

Klik hier voor Google Maps

Parkeren is gratis

Programma

18:30 | Ontvangst en kennismaking

19:00 | Welkomstwoord

19:15 | Masterclass 1 | De PDCA cyclus: hoe benut u deze slim in 2020?

In de contracten met zorgverzekeraars voor 2020 neemt het kwaliteitsmanagement en de PDCA-cyclus een steeds belangrijkere rol in de praktijkvoering. In de PDCA-cyclus worden op praktijkniveau de doelen bepaald en geconcretiseerd naar specialisaties, kwaliteitsniveau en aantallen verrichtingen. Kortom: het jaarplan in haalbare en realistische doelen. De actiepunten die u toewijst aan uw medewerkers dienen gedurende het jaar uitgevoerd te worden. Zo houdt u grip op de interne processen en zorgt u samen met uw team voor de juiste kickstart van 2020.

20:00 | Pauze

20:15 | Masterclass 2 |WAB: wat zijn mijn rechten en plichten?

De komst van de nieuwe wetgeving heeft voor veel praktijken invloed op het personeelsbeleid. Wat houdt de nieuwe wetgeving in en hoe vertaalt u deze concreet in de praktijk? Zorgt dat u goed voorbereid bent, zodat u in 2020 aan de wettelijke verplichtingen voldoet en niet achteraf geconfronteerd wordt met hogere personeelskosten.

20:45 | Masterclass 3 | Blended care en nieuwe inkomstenstromen: hoe dan?

We leven (bijna) in 2020 en de patiënt is veranderd naar zorgconsument. Op welke manier kunt u uw praktijk positioneren om aan te blijven sluiten bij de behoefte van de patiënt (consument)? We praten over de de mogelijkheden van blended care, zowel op de praktijk als online, en het genereren van nieuwe inkomstenstromen voor uw praktijk. Op deze manier werkt u aan een duurzame/toekomstbestendige inkomstenstroom.

21:15 | Netwerkborrel

Deelname aan de masterclass is gratis. Het aantal plekken is echter beperkt. Per praktijk kunt u 3 plekken reserveren.

Deze avond wordt u aangeboden door:

[SpotOnMedics]

SpotOnMedics biedt een all-in-one fysio platform voor praktijksoftware, financiële diensten, big data en advies.

[Countus]

De accountants en adviseurs van Countus helpen lokale ondernemers hun doelen te bereiken. Of u nu staat voor een bedrijfsbrede uitdaging of specifieke vraagstukken hebt op fiscaal-, juridisch-, administratief-, financieel- of personeelsgebied.

Heeft u vragen over deze uitnodiging of over het activeren van uw ticket(s)? Neem dan contact op met het hospitalityteam van SpotOnMedics via telefoonnummer 088 6600 800 (keuze 5) of stuur een e-mail naar info@SpotOnMedics.nl. Wij hopen u te ontmoeten op maandagavond 16 december in Wageningen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

96 Generaal Foulkesweg

6703 DS Wageningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen