Verkoop beëindigd

Masterclass programma Visueel Faciliteren

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Strategiefabriek Utrecht

Europalaan 100

(4e verdieping)

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We hebben een compleet programma voor je ontwikkeld; de masterclass VISUEEL FACILITEREN. Daarin krijg je in één trainingsdag al mijn tips & tricks. Bovendien krijg je toegang tot de online modules met video lessen. Dan kun je zelf elke (werk)dag jezelf on the job trainen. Let's do it!

20 september 2018, locatie ergens in Utrecht, gaan we één hele dag met elkaar live visueel faciliteren. Jij leert de basisvaardigheden waarbij we aansluiten op ieder zijn eigen niveau. Met die vaardigheid ga jij aan het einde van de dag naar huis.

Daarna zijn er diverse online modules met videolessen en opdrachten. Dit is puur bedoeld om er elke dag een stap beter in te kunnen worden. Jij volgt de online stappen in eigen tempo en je neemt je eigen route op basis van jouw interesses.

Excited? Koop dan nu je kaartje!
Je ziet de prijs van €756,25, dit is opgebouwd als €625 exclusief + €131,25 BTW
We vinden het helemaal te gek dat je erbij bent.FAQ

  • Moet ik iets mee nemen aan materialen? - Nee hoor, wij geven we je alle spullen die je nodig hebt. Je kan natuurlijk je eigen aantekeningen boekje mee nemen, maar dit is niet noodzakelijk.
  • Ik wil toch alleen maar de hele dag training volgen, waar staat die optie? - Die ticket is hier niet te selecteren. Mail Jefta op jefta@cando.academy voor een aangepaste factuur van €500 exclusief BTW.
  • Wat als ik van gedachten verander en na één trainingsdag tóch de online modules wil volgen? - Leuk! Geen probleem natuurlijk, dan heb je nog één werkdag bedenktijd en voor de meerprijs van €150 exclusief BTW krijg jij ook toegang tot de online modules, de facebookgroep en alle andere voordelen die erbij horen! Wederom via een losse factuur die je bij Jefta kan aanvragen.
  • Hoe kan ik mijn werk voor deze training laten betalen? - Er zijn twee routes: je betaald zelf en dient het betaalbewijs als declaratie in (dit heeft onze voorkeur). Of je kiesy voor de optie 'betalen met factuur' en dient deze in bij je financiële administratie. Zijn betalen ons dan direct. In dat laatste geval vraag je hen om per mail te bevestigen dat je op hun kosten mee kan doen, deze bevestiging stuur je naar ons door.
  • We willen de factuur betalen, maar wat is het IBAN!? Het klopt dat het IBAN nummer niet vermeld staat, dit heeft onze aandacht. Bij deze noemen we die hier: stuur je betaling naar IBAN: NL14 INGB 0007 9190 42 tnv Can Do Academy en vermeld daarbij ‘Visueel Faciliteren‘ en ‘naam van de deelnemer’.

Datum en tijd

Locatie

Strategiefabriek Utrecht

Europalaan 100

(4e verdieping)

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen