€ 2.413,95

Masterclass Sustainable Lean & Circulaire Economie (16 PE-punten)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Impact Hub Amsterdam

2C Linnaeusstraat

1092 CK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De circulaire economie vraagt om nieuwe sustainable business modellen. Geef om de aarde, voorkom milieu verspillingen en gebruik lean als methodiek om duurzaam te worden. 4 Masterclasses die u helpen om op basis van natuurlijke modellen en technieken te verduurzamen.

Sustainability is meer dan verantwoorden over duurzaamheid. Het is anders denken en organiseren. Van circulair terug naar lineair maar wel op een duurzame manier. Gebruik de lean-methodiek om milieu verspillingen te voorkomen en effectiever te worden. Creëer nieuwe sustainable business modellen die waarde creëren en uw organisatie helpen om efficiënter en effectiever te werken.

De masterclasses bestaan uit het doorgronden van de sustainabile doelstellingen (SDG's) en de impact van de circulaire economie. Hoe kunt u uw verdienmodel verduurzamen en tegelijkertijd optimaliseren.
Elke masterclass wordt afgesloten met een praktijk business case waarbij u uw opgedane inzichten kunt toepassen.

De masterclass sustainable lean en de toekomst van de circulaire economie is bedoeld voor managers en leidinggevenden die inzicht willen krijgen in wat sustainability betekent voor organisaties. Hoe kunt u uw verdienmodel aanpassen aan de circulaire economie? Hoe kunt u lean als methodiek hierop inzetten. U krijgt nieuwe inzichten op het gebied van nieuwe business modellen & strategieën, duurzame lean innovatietechnieken en het doorgronden van uw ketenverantwoordelijkheid (LCA) en de verantwoording hierover (CO2-footprint, SDG-Dashboard).

Heeft u behoefte aan het vergroten van uw kennis op het gebied van sustainability en de circulaire economie? Wilt u weten hoe sustainability uw organisatie kan helpen om nog effectiever en dus lean te worden?
Volg dan de 4 masterclasses: Sustainable Lean en de toekomst van de circulaire economie.

Het programma ziet er als volgt uit:

- 11 januari 2019, 9.00-13.00: Sustainability Development Goals, Lean & duurzaamheid en de Natuurlijke Principes

- 18 januari 2019, 9.00-13.00: De Circulaire Economie, Sustainable Strategiëen, de nieuwe Sustainable Business Modellen en de R-Strategiëen

- 25 januari 2019, 9.00-13.00: Natuurlijk & Lean ontwerpen en Technische hulpmiddelen (Blockchain, AI, VR/AR, Iot)

- 1 februari 2019, 9.00-13.00: Sustainable procesinnovaties, Life Cycle Assessment (LCA), CO2-footprint en het SDG-Dashboard

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Impact Hub Amsterdam

2C Linnaeusstraat

1092 CK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen