Masterclass Wendbare Teams

Venster Acties

Masterclass Wendbare Teams

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Fort aan de Klop 1e Polderweg 4 Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Beschrijving

Ontdek in deze masterclass hoe je organisaties en teams wendbaar maakt zodat ze kunnen overleven in de 21e eeuw.

Als leiderschap niet meer genoeg is…

In de vorige eeuw was een focus op productie en planning voldoende om als bedrijf aan de top blijven. De omgeving waarin bedrijven en organisaties werken, is ondertussen aan een hoog tempo veranderd. Bedrijven worden geconfronteerd met een groeiend complexiteit van de markt en met meer onzekerheid.

Traditioneel proberen bedrijven en organisaties grip te krijgen op de turbulentie in hun omgeving door meer hiërarchie te installeren, de interne controle te verstevigen, zich meer te specialiseren of nieuwe markten aan te boren met nieuwe producten. Deze oplossingen die veelal samenhangen met een sterker leiderschap, werken niet meer, integendeel zelfs. Bedrijven en organisaties die meer controle en hiërarchie toevoegen, ervaren dat ze minder flexibel en innovatief worden.

… bieden wendbare teams een oplossing

Om te kunnen groeien en bloeien moeten bedrijven en organisaties een manier vinden waarmee ze én genoeg controle vanuit het systeem toelaten én voldoende flexibel en innovatief zijn. Wendbare teams kunnen hier een uitkomst bieden. Vraag is dan: waaraan herken je wendbare teams? Wat is de essentie ervan?

Sari van Poelje, internationaal consultant, onderzocht recent de essentie van wendbare teams. Zij ontdekte dat wendbaarheid betrekking heeft op 4 dimensies van een team en dat elke dimensie veruitwendigd wordt door twee factoren.

De Actieve Werkplaats Organisaties van NVTA en de Werkgroep Organisaties van VITA nodigden Sari van Poelje uit om haar expertise rond wendbare teams te delen met de Vlaamse en Nederlandse TA-professionals.


Ontdek de kracht van wendbare teams

Na de Masterclass Wendbare Teams

  • heb je zicht op de veranderende sociaal-economische die wendbaarheid van organisaties nodig maakt,
  • heb je inzicht in de dimensies en de factoren die de wendbaarheid van teams bepalen,
  • ken je de wendbaarheidscore van je je eigen team of bedrijf,
  • weet je welk soort interventies je kan gebruiken om elk van de wendbaarheidsdimensies te versterken.


Wie is Sari van Poelje

Drs Sari van Poelje is een internationale consultant, executive coach en trainer. Zij heeft 29 jaar ervaring met coaching van en adviesverlening aan managers en directeuren in een multinational business omgeving. Zij trad op als consultant en coach voor diverse bedrijven zoals IFF, BMW, Claas, Carmeuse, ING, Prezi and GE. Sari was gedurende 23 jaar zelf senior director in verschillende internationale bedrijven zoals KLM, EMI music, ASML and Shell.

Sari is een TSTA Organisational en ook PCM-trainer. Ze is NOBCO-EMCC geaccrediteerd als master coach, ICF geaccrediteerd als master certified coach en is tevens master systemic team coaching. Haar passie ligt in het co-creëren van verandering in organisatie-settings en in teamwendbaarheid.

Als managing director van haar bedrijf INTACT biedt ze internationaal executive coaching, management consultancy en training programma's voor coaches, consultants en leidinggevenden aan. Ze publiceerde meerdere artikelen over leiderschap, coaching en organisatieverandering.

Wat anderen over Sari van Poelje zeggen:

“Sari coaches with pragmatism and flexibility to meet organisations where they are in their development. She provides clear thought process, vision and tools with a firm insistence on delivery and accountability toward the end goal, and is very direct on her coaching. Sari asks the tough questions, supports and validates decisions with good knowledge, and practical suggestions.”

Debra VanDyk - VP, Director of Fragrance Development at International Flavors & Fragrances, Inc.

Meer information over Sari van Poelje vind je op www.intact1.com.


Praktische informatie

Koffie staat klaar vanaf 9 uur. Tussen 16 en 17 uur schenken we een borrel en nemen we de tijd om te netwerken.


Een voorproefje

Wil je graag een voorproefje van deze masterclass? Bekijk dan het interview waarin Sari haar keynote speech over Agile Teams (Wendbare teams) aankondigt voor de ITAA Conferentie 2015 met als thema "Come Together. The power of groupdynamics." http://www.2015taconference.org/speakers/drs-sari-van-poelje-tsta-organisational


Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Fort aan de Klop bereik je vanuit het station Utrecht Central met bus 6 (richting Zuilen via Overvecht) of bus 26 (richting Zuilen) of bus 36 (richting Maarsen) te bereiken.

Ook met de auto is Fort aan de Klop vlot bereikbaar. Kom je met de auto, dan kan je parkeren op het parkeerterrein achter het Fortterrein (20 plaatsen) of in de parkeergarage Vechtse Banen op 10 minuten lopen van het Fort.

Reisinformatie en routes vind je op http://www.fortaandeklop.com/fort-aan-de-klop/route/