Gratis

MediaMatters MatchMaking Day

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Raadhuis Gemeente Hilversum

1 Dudokpark

1217 JE Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Veelbelovende internationale startups en scale-ups presenteren hun oplossingen aan mediabedrijven tijdens de MediaMatters MatchMaking Day.

Over dit evenement

De achtste ronde matchmaking van MediaMatters komt eraan! Op vrijdag 29 november krijgen 10 tot 15 veelbelovende internationale startups en scale-ups de kans om zich te presenteren aan mediabedrijven. Deze startups/scale-ups zijn actief in de gebieden content, advertising, AI en mediatechnologie en kunnen daarmee toegevoegde waarde bieden voor mediabedrijven.

Tijdens de MatchMaking Day pitchen de startups en scale-ups hun oplossingen. De mediabedrijven zitten in het publiek en wanneer zij verder kennis willen maken, kunnen zij een gesprek plannen. Deze gesprekken vinden plaats tussen 15:00-16:30 uur.

De matchmaking vindt plaats in Hilversum. Werk je voor een mediabedrijf en ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan de MatchMaking Day? Meld je dan aan! Geïnteresseerde startups en scale-ups kunnen zich inschrijven via dit formulier.

Programma

De MediaMatters MatchMaking Day wordt gehouden in de prachtige Burgerzaal van het Raadhuis in Hilversum. Er is dichtbij gelegenheid tot (betaald) parkeren en de Burgerzaal ligt op 10 minuten loopafstand van het station Hilversum.

13.00 Lunch en aanmelden

14:00 Welkom door Wimar Jaeger, wethouder media Hilversum

14:05 Pitches van startups en scale-ups

15:00 Speeddating

16:30 Pauze

16:45 Bekendmaking matches en borrel

18:00 Afsluiting

Succes van de MatchMaking Days

In de vorige editie van de MatchMaking Day waren er tientallen gesprekken tussen de aanwezige mediabedrijven (NPO, de Persgroep, Talpa Network, RTL, AVROTROS, ANP en Bindinc) en de startups. Er werden 25 matches gemaakt, variërend van “interessant, we moeten zeker verder praten” tot “we gaan zeker zaken doen”. In onderstaande video een impressie van het event.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Raadhuis Gemeente Hilversum

1 Dudokpark

1217 JE Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen