Gratis

Meet Up: Hackers Delight

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cyber Central

Scheepsbouwweg 8

3089 JW Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ontdek de hacker in jou!
Tijdens de Hackers Delight van Cyber Central staan we stil bij een onderwerp dat bij veel mensen tot de verbeelding spreekt: Ethisch Hacken. Maar wat is dat eigenlijk? Wat doen die gasten? Hoe gaan ze te werk en, nog interessanter, wat kan jij er van leren?

Wat kan je verwachten?
Rik en Wesley, twee top ethical hackers van Dearbytes geven ons op 30 mei een kijkje in de keuken van Offensive Security. Sterker nog, ze hebben een speciale workshop hiervoor ontwikkeld die antwoord geeft op bovenstaande vragen. Je leert hoe zij dagelijks op zoek gaan naar kwetsbaarheden, met als doel organisaties te helpen zich hier tegen te beveiligen. Aan de hand van praktijk cases zullen een breed scala aan cyber aanvallen worden gedemonstreerd.

Na afloop is er nog ruimte om, met een hapje en een drankje, met elkaar van gedachten te wisselen over het besproken onderwerp.

Voor wie is het?
De Meetup is voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in de verschillende aspecten van het hacken. Webontwikkelaars, softwaretesters, systeembeheerders, maar ook wanneer je meer wilt weten over hoe een hacker denkt, ben je welkom. Ze vinden het alleen maar leuk als je vragen stelt.

Dus, heb jij het in je of wil weten wat jouw volgende stap moet zijn in risk appetite, kom dan zeker langs. Want leren denken als een hacker maakt Nederland #steedsveiliger.

Over de Hackers
- Rik van Duijn heeft zes jaar ervaring als pentester en heeft de OSCP en OSCE certificering intussen op zak. Hij is nu druk bezig met het halen van z’n OSEE. In zijn vrije tijd kookt Rik graag.
- Wesley Neelen heeft eveneens zes ethical hacker jaren achter zijn naam staan, inclusief de benodigde certificeringen. Z’n specialiteit is het onderzoeken van de beveiliging van it-infrastructuren, systemen en tooling. In zijn vrije tijd is Wesley lekker bezig met IoT- en domotica-systemen. Lees meer hierover.

Overige informatie:
Datum: Donderdag 30 mei 2018 van 15:00 tot 18:00
Locatie: Scheepsbouwweg 8, 3089 JW Rotterdam

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cyber Central

Scheepsbouwweg 8

3089 JW Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen