Mentor Talks 2020 "The bubble edition"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online inspiratie, offline networking

Over dit evenement

✨ MENTOR TALKS 2.0 | ONLINE & CORONAPROOF CONCEPT ✨

Mentor Talks 2.0 oftewel de ‘hybride’ bubbel-editie, vindt woensdag 16 september plaats vanaf 18u00. Het wordt gegarandeerd een inspirerende avond met internationale sprekers en een unieke mogelijkheid om te netwerken. Je kan zowel deelnemen in fysieke coronaproof bubbel naar keuze of online aanwezig zijn. Bovendien is het event helemaal gratis!

WAT MAG JE VERWACHTEN?

De vierde editie van Mentor Talks zal dit jaar op een hybride manier georganiseerd worden. Het zal enerzijds online doorgaan maar ook fysiek dankzij ons vernieuwende en coronaproof 'bubbel'concept waarbij we doorheen Vlaanderen diverse bubbels zullen creëren. In elke fysieke bubbel zit je maximum met 9 andere ondernemers samen, waarmee je de sprekers digitaal kunt volgen en tussendoor de ruimte krijgt om op een unieke manier te netwerken.

Een aantal van onze mentoren en wijzelf (uiteraard!) zullen ons kantoor openstellen en een bubbel hosten waarin we jou graag verwelkomen!

Het is ook mogelijk om het event uitsluitend online te volgen en ervoor te kiezen om niet bij een fysieke bubbel aan te sluiten. Al mis je dan wel de aangeboden food & drinks en de mogelijkheid tot netwerking.

DE SPREKERS

💡 Susanne Birgersdotter (🇸🇪 ) is een Zweedse serial onderneemster en investeerder die een #1 Appstore app ontwikkelde vanuit haar eigen keuken. Ze is de voorbije 7 jaar uitgegroeid tot 1 van de meest invloedrijke en inspirerende onderneemsters en brand builders. Daarnaast richtte ze ook IGOTCHA, SthlmAppLab, SBDM en Birgersdotter Innovate op waar ze haar eigen fashion en tech brand heeft. Daarnaast schreef ze ook een boek: Pivotal Moments.

💡 Thierry Bouffioux (🇳🇱 ) is naast serial entrepreneur ook investeerder. 95-98% van de start-ups falen. In zijn keynote gaat Thierry hier dieper op in en waarom dit niet genormaliseerd mag worden. Events zoals Failing Forward of Fuckup Nights dragen nog steeds bij aan de normalisering van dit percentage. Maar genoeg is genoeg! Dokters en piloten hebben toch ook geen recht op falen?

💡 Aurelien de Meaux (🇫🇷 ) (co-founder Cheerz). Een Parijse startup die aan instant photo printen doet. Met de komst van de smartphone is er geen ontkomen aan: foto’s trekken doe je in een vingerknip. Maar wat doe je met die mobiele foto’s? Cheerz zorgt ervoor dat jouw mooiste herinneringen tot leven komen! Aurelien brengt zijn ondernemersverhaal en hoe zij geëvolueerd zijn tot Europese speler op een paar jaar tijd.

💡 Luc De Clerck (🇧🇪 ) heeft heel wat ervaring achter de rug als ondernemer. Hij vertelt zijn verhaal over hoe hij van Avantida, een logistieke start-up , een internationale scale-up maakte. Wat Luc energie geeft? Bedrijven en geweldige teams bouwen.

PROGRAMMA

18u00 – Ontvangst in de verschillende bubbels

18u55 - Ontvangst op het online platform voor de start van Mentor Talks

19u00 – Aurelien de Meaux / Cheerz.com (FR)

19u30 – Thierry Bouffioux / serial entrepreneur & investor (NL)

20u00 – Pauze (in de bubbels: tijd om even iets te eten en te drinken)

20u30 – Susanne Birgersdotter* / World Women Network , SBDM AB and SBDM Americas (SWE)

21u00 – Luc De Clerck / Avantida, Cinvio (BE)

21u30 – Einde programma en netwerking in de bubbels

Dat dit een uniek event wordt dat je niet wilt missen, staat vast. De toegang is beperkt dus boek alvast je plaatsje door je ticket te bestellen. Zo kan je (indien gewenst) inschrijven bij een bubbel en/of krijg je toegang tot de gegevens om in te loggen voor dit event.

Opgelet: We bieden deelname aan dit event gratis aan. Bij annulatie minder dan 48 uur voor het event zijn we genoodzaakt om een een ‘no show’ fee van 75 euro (excl. BTW) aan te rekenen. Uiteraard kan je je laten vervangen door een andere persoon van je bedrijf.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen