€ 15,44 – € 20,62

Metz on the Beach - Closing Summer

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beachclub View

8 Tweede Slag

3235 CR Rockanje

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Aan al het mooie komt een einde, maar laat deze zomer alsjeblieft nog even wat langer duren... gelukkig is dit ook het geval, want volgens alle weerprofeten blijft het ook in de maand augsutus heerlijk aangenaam en prima te doen. Perfect dus voor een strandfeest! Met de opening met DJ RAE nog vers in het geheugen, gaan alle pijlen nu richting Metz on the beach in Beachclub View, Rockanje op zondag 26 augsutus. 'Closing our summer in style' is het thema en dat gaan we doen ook!

Mocht het weer een beetje tegenvallen dan laten we jullie natuurlijk niet in de spetters staan en zullen we zorgen voor een overdekte setup. Vanaf 16.00 uur tot 01.00 uur neemt 'The Real House Event' de kust over met het leukste publiek, de beste dj's en natuurlijk nog veel meer kwaliteit.

LOW STEPPA (DEFECTED) IN THE HOUSE
Toch wel een dingetje om deze held en house goeroe over te laten komen voor Metz… hij stond al menig maal op de radar maar nu is het dan eindelijk gelukt om hem te strikken: Low Steppa (UK) komt naar Metz! Ja zal hem waarschijnlijk kennen van zijn DJ sets bij Defected, Amsterdam Open Air, Tomorrowland, Mysteryland, FLOW en Lakedance. Hij heeft dus zijn voetsporen in de Benelux al geplaatst maar nog nooit eerder stond hij op het strand… uniek voor hem en voor alle Metzers!

ERICK E, DENNIS QUIN…
En om het helemaal af te maken hebben we ook nog eens onze helden Erick E en Dennis Quin toegevoegd aan de line-up voor nóg meer kwaliteit. Dit wordt een dingetje hoor! Verder staan deze dag de krachtpatsers van de house Chris Rox en Jasper Clash op het programma en host MC Roga de dag richting de nacht met stem.

VVK GAAT HARD, WACHT NIET TE LANG MEER!
De eerste 'early beach tickets' zijn allemaal al een lange tijd uitverkocht. Metz in Rockanje leeft als nooit tevoren! Reguliere kaarten kosten 17,50 (ex fee) en kunnen online besteld worden via metzevents.­nl

Wij adviseren iedereen dan ook om op tijd zijn of haar kaartje aan te schaffen, voordat het te laat is. Vol is ook echt vol! Tot zondag 26 augustus!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beachclub View

8 Tweede Slag

3235 CR Rockanje

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen