METZ on the Beach - Easter Sunday

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beachclub Royal

37 Zeekant

3151 HW Hoek van Holland

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Er kan weer een aantekening gemaakt worden op het prikbord, de gezamenlijke agenda of wat dan ook, want Metz doet weer een speciale 'Easter Sunday' tijdens de Grand Opening Opening van Metz strandtour 2019 op de Paaszondag van 21 april. De volgende dag is toch bijna iedereen vrij! Locatie bij uitstek is natuurlijk een heerlijke verwarmde (mocht het nodig zijn) en met dik geluid uitgedoste Beachclub Royal in Hoek van Holland!

Aan de line-up zal het niet liggen, want de beste dj sets hoor je natuurlijk altijd bij 'The Real House Event'. Metz blijft haar naam hoog houden, want voor de Paaszondag zullen de helden La Fuente, Funkerman, Chris Rox, Jasper Clash, Kim Kaos en MC Patrick Brown in de dj booth staan voor de fijnste tunes in de vorm van house muziek op zijn best. La Fuente is niet meer te stoppen. Van de grootste festivals tot de mooiste en dikste clubs en bij Metz staat deze topper gewoon op het strand. Funkerman is inmiddels geen onbekende meer op Metz want wanneer deze man in de line up staat dan weten we het zeker: los! De krachtpatsers Chris Rox en Jasper Clash zullen ook deze keer weer de Rotterdamse house sound op de dansvloer afvuren. De line up is compleet met de wonderschone maar vooral muzikale Kim Kaos. Kim is inmiddels zeker geen onbekende meer achter de draaitafels van Metz, leuk dat ze er weer bij is! MC Patrick Brown is onze gastheer...tof!

Het evenement is volledig uitverkocht. Let op: koop geen tickets via Ticketswap, de laatste tijd zijn er helaas veel oplichters actief...

Het event is van 19.00 tot 01.00 uur, kom lekker op tijd! Tot Paaszondag!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beachclub Royal

37 Zeekant

3151 HW Hoek van Holland

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen