Gratis

MKB Ondernemersavond - 27 maart 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groningen

Protonstraat 16

9743 AL Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Succes in zaken heeft steeds meer een menselijk gezicht. Het aanboren van nieuwe markten, kansen of kennis is sterk afhankelijk van relaties met anderen. Veel van deze partijen tref je op allerlei zakelijke bijeenkomsten. Het resultaat van jou deelname aan deze bijeenkomst staat of valt echter met de manier waarop jij netwerkt. Netwerken is uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering en is de makkelijkste manier om kansen te creëren.

Stichting MKB Ondernemersavond organiseert op 27 maart 2019 de eerste bijeenkomst van dit jaar. We zijn dit keer te gast in congrescentrum Hanze Plaza, met als thema van deze MKB Ondernemersavond:

De kunst van het netwerken

"Netwerken is veruit de eenvoudigste, meest efficiënte en minst dure weg naar succes ... ongeacht je doel."

Wilt u weten hoe sterk uw netwerk is en hoe u dit kunt uitbreiden? Volgens onze spreker Charles Ruffolo, Professional Netwerker, Spreker, Schrijver, Uitgever en Trainer, is alles - maar dan ook alles - mogelijk wanneer u uw ‘Weg Naar Succes Netwerkt.’ Hij neemt u mee in een boeiende presentatie over dit onderwerp. Maar daar blijft het niet bij…

Interactief
U moet zelf ook aan de slag. We sluiten de bijeenkomst namelijk af met een interactieve netwerksessie waarbij je de opgedane kennis direct in de praktijk kan brengen. Het belooft wederom een interessante bijeenkomst te worden, met uiteraard volop kansen om te netwerken met andere ondernemers. Maak er gebruik van en meld je vandaag nog aan!

Spreker:

Charles (Ruf) Ruffolo

Nadat Charles zijn huidige vrouw Herma ontmoette besloot de Amerikaanse soldaat uit dienst te treden en naar Nederland te verhuizen. Inmiddels is hij eigenaar van het succesvolle bedrijf Netwerking B.V. Daarnaast is hij actief als internationale gastspreker waarmee hij meer dan 150 keer per jaar grote bedrijven en groepen inspireert en activeert omtrent het onderwerp netwerken...

Programma
18:00 uur Inloop met broodjesbuffet
18:45 uur Welkom en introductie
19.00 uur Gastspreker Charles Ruffolo
19.30 uur Interactieve netwerksessie
20.30 uur Afsluiting
20.35 uur Netwerkborrel
22.00 uur EindeLet op! wij werken met een no-show policy. Dit betekent dat u zich kosteloos kunt aan- en afmelden. Indien u zich heeft afgemeld en wilt afmelden kan dit zonder opgaaf van reden tot uiterlijk maandag 25 maart 2019. Indien u zich niet af meld wordt een no-show boete in rekening gebracht van EUR 25,-. U ontvangt hierover na afloop van het event bericht. Met uw inschrijving gaat u akkoord met dit beleid.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Groningen

Protonstraat 16

9743 AL Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen