Gratis

Motion Church Samenkomst zondag 5 juli

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Motion Church Utrecht

2 Wijnesteinlaan

3525 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Via deze registratie kan je een plekje boeken om samen met andere mensen samen te komen en in het Motion Centrum de livestream te bekijken.

Over dit evenement

Informatie over samenkomen in het Motion Centrum.

YES! Wat wordt het ontzettend fijn om vanaf 5 juli weer met tot aan 100 mensen samen te kunnen gaan komen! Het host team brengt momenteel alles weer in gereedheid om dat in hele goede banen te gaan leiden.

Lees hieronder wat je over de zondagen vanaf 5 juli moet weten als je aanwezig wilt zijn. We gaan er van uit dat je dit goed gelezen hebt voor je een ticket registreert, zodat je goed weet wat je kunt verwachten;

- Wie klachten heeft zoals verkoudheid/koorts, kom dan niet & geniet van de livestream thuis via motion.church/live

- We richten de theaterzaal en trainingsruimte in met zitplekken op 1.5 meter afstand, een scherm en geluid. De deuren zullen hier tegen elkaar open staan voor goede ventilatie. Zo zullen we gezamenlijk de livestream beleven die in de grote zaal live wordt opgenomen.

- 1,5 meter afstand houden we in ere met elkaar, we letten hier samen op

- Vooraf registreren; wil jij 11:00 op zondag langskomen, dan kan dat hier via motion.church/registreer en regel je gratis toegang. Registreer voor elk persoon die komt een gratis kaartje en zorg dat je die uitprint of op je telefoon bij je hebt.

- Registraties voor een nieuwe zondag gaan de woensdag vooraf open. Heb je een vorige week aanwezig kunnen zijn? Wacht dan even tot vrijdag/zaterdag met boeken zodat anderen ook een kans hebben aanwezig te zijn en elkaar te zien.

- Je bent vanaf 10:30 welkom op het plein buiten, er zal daar koffie en thee uitgeschonken worden en er zijn 2 identieke incheckbalies voor als je naar binnen gaat.

- Bij de incheck plek bij de ingang worden er door onze hosts een paar vragen gesteld over of je gezond bent, en is er desinfectie gel om je handen te desinfecteren.

- Een host zal je vanaf de incheckbalie ophalen en naar een plek wijzen.

- Let op de looproutes, die zijn aangegeven op de grond en de hosts kunnen je daarbij helpen.

- Neem een flesje water of iets dergelijks zelf mee, we zetten bekertjes koffie & thee klaar, en gooi die naderhand(of na een refill) zelf even weg in onze prullenbakken.

- De kinderen in de leeftijd 4-12 hebben een leuk buiten zomer programma, zie hiervoor motion.church/summerkids (voor de kinderen die hieraan mee doen hoef je geen kaartje te reserveren)

- Heb je kinderen in de leeftijd 0-3 voor de crèche, geef hen ook vooraf even op via eventbrite zodat we voor hen ook goed de opvang kunnen regelen met onze crèche teams.

- U kunt gebruik maken van de normale toiletten. Het invalidentoilet is specifiek beschikbaar voor de mensen die de livestream opnemen.

- Zingen kan wel, mits we alles goed open kunnen blijven zetten. Als dat niet kan, zingen we niet.

- Mondkapjes hoeven niet, het mag wel.

- Let op; het is niet de bedoeling de foyer/grote zaal in te gaan, want daar zijn alleen mensen voor de livestream bezig en die 2 groepen mixen we uit voorzorg niet. Buiten kan naderhand wel op afstand bijgepraat worden!

- Regent het? Dan mag je gelijk inchecken en brengt de host je direct naar je plek.

Heb je vragen? We horen ze graag. Vraag het aan info@motion.church of de hosts terplekke!

Be blessed,

Motion church

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Motion Church Utrecht

2 Wijnesteinlaan

3525 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen