€ 11,16

Mr. Weazley & Mr. Wallace

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

't Ukien

4 Korteweg

8261 DC Kampen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Mr. Wallace en Mr. Weazley
Op Zaterdag 21 april brengen Mr. Wallace en Mr. Weazley de zomer naar ’t Ukien. Deze twee ska-reggae bands weten er altijd een mooi feest van te maken.

Mr. Weazley kunnen mensen kennen vanuit Leeways, waarmee hij onder andere de grote prijs van Nederland won. Mr. Weazley maakt heerlijke muziek met invloeden uit hiphop, afrobeat en reggae.

Sinds het voorjaar van 2010 knalt Mr. Wallace door heel Europa. De zevenkoppige female-fronted ska-reggae formatie blijkt al snel een van de meest energieke en veelbelovende ska-bands van Nederland te zijn. De band wint verschillende pop-awards, wordt uitgenodigd door onder andere 3FM en Radio 1 en tourt meerdere keren door europa.
Het gloednieuwe, live-in-de-studio opgenomen album BREATHE AGAIN bevat een evenwichtige en originele mix van bevlogen ska- en reggae nummers met heartfelt and melancholic lyrics. Het album vangt de band op zijn best: samen spelend in één ruimte, met de authentieke en energieke sfeer die essentieel is voor de muziek van de band.

prijs deur: €15,-

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

't Ukien

4 Korteweg

8261 DC Kampen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen