Gratis

MS#6: De Nationale AI Cursus - THE STORY

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hoogoorddreef 56A

56A Hoogoorddreef

1101 BE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
In deze Morning session vertellen we je alle ins en outs van De Nationale AI Cursus èn we doen een beroep op jouw kennis.

Over dit evenement

We zijn inmiddels bijna een jaar bezig met de Nationale Ai Cursus. Maandelijks krijgen we meer dan 10.000 bezoekers op onze website en we hebben al bijna 19.000 volwassen deelnemers en 40.000 kids in de cursus! Ruim 20% van alle deelnemers die de starten, maken de cursus helemaal af!

In de volgende Morning session vertellen we je alle ins en outs van De Nationale AI Cursus. Hoe hebben we het curriculum opgebouwd, welke werkvormen passen we toe en hoe komt het dat we zo'n hoge completion ratio halen met deze open online course?

Èn we doen een beroep op jouw kennis. Want we willen meer, meer mensen bereiken en meer impact maken. Help jij mee?

Schrijf je nu in voor de Morning Session kom alles te weten over dit maatschappelijk educatief initiatief en lever een bijdrage leveren aan onze missie; Heel Nederland digitaal bewuster.

Hier kun je de cursus en alle informatie van de partners en initiatiefnemers lezen: https://www.ai-cursus.nl/

Het programma

De dag begint zoals altijd vroeg. Om 7:30 inloop met ontbijt en om 8:00 openen we.

Tijdens het eerste deel vertellen SuYin Timp-Gan en Iris Koolen je alles over hoe het allemaal begonnen is en wat er allemaal op hun afgekomen is het afgelopen jaar. Met als hoogtepunt een persoonlijk onderonsje met Koningin Maxima.

We staan ook stil bij de impact, de cijfers, het gebruik en de didactiek. Hoe ziet het didactisch concept eruit en waarom hebben we voor deze vorm gekozen? Joost Bazelmans van RMMBR vertelt hier tijdens de het eerste deel van de ochtend meer over.

Tijdens het tweede deel van de ochtend zullen we een beroep doen op jullie. In kleine groepen gaan we uiteen voor een brainstorm onder begeleiding van de experts van RMMBR. Welke hacks en toevoegingen kun jij bedenken?

Agenda

  • 7:30 -> Inloop met ontbijt
  • 8:00 -> Het ontstaan van De Nationale AI Cursus
  • 9:00 -> Co-creatie - Hacks & Improvements
  • 10:00 -> Afsluiter en geïnspireerd naar huis!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hoogoorddreef 56A

56A Hoogoorddreef

1101 BE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen