Musicalclub Nijkerk - Avondvoorstelling

Venster Acties

Musicalclub Nijkerk - Avondvoorstelling

Musicalclub Nijkerk speelt over het belangrijke onderwerp; pesten. Met de opbrengst van de kaartverkoop kunnen wij dit project realiseren.

Door Musicalclub Nijkerk

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op za. 3 jun. 2023 20:00 CEST

Locatie

Theater Streams Breede Beek 3 Kloosterstraat 3861 AC Nijkerk Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Musical over pesten

Dit eerste jaar van Musicalclub Nijkerk willen wij een belangrijk onderwerp bespreekbaar maken, namelijk pesten. Op 3 juni 2023 speelt een zeer gemotiveerde en leuke groep kinderen deze voorstelling; het verhaal houden we nog even geheim.

Door kaarten te kopen voor deze musical zorgt u ervoor dat deze kinderen gratis lessen kunnen volgen en dat wij onze musical kunnen opvoeren. Wij zijn hier heel dankbaar voor!

Meer over dit project

Afgelopen seizoen was musicaldocent Jeffrey Sanders betrokken bij een maatschappelijk project in Nijkerk waarbij kinderen konden deelnemen aan musicallessen en een uitvoering in Streams Breede Beek. Voor de 28-jarige Jeffrey Sanders smaakte dit naar meer en schreef hij een musical over pesten. Kinderen die willen deelnemen aan de musicallessen en de uitvoeringen hoeven geen lesgeld te betalen.

“Niet voor ieder kind is het vanzelfsprekend om musicallessen te volgen. Sommige gezinnen hebben daar niet de financiële middelen voor. In een vorig project leerde ik een hele enthousiaste groep talentvolle kinderen kennen met verschillende achtergronden. Sommige van deze kinderen werden op school gepest en durfde zich wel kwetsbaar op te stellen tijdens de musicallessen. Dit raakte mij en inspireerde mij om zelf een musical te schrijven over dit onderwerp welke op 3 juni 2023 te zien is bij Streams Breede Beek in Nijkerk. Kinderen tussen de 10 en 16 jaar kunnen zich aanmelden om mee te doen aan de lessen en uitvoeringen.” aldus de enthousiaste Jeffrey Sanders. Hij vervolgt zijn verhaal snel met een bijzondere mededeling: “Omdat ik wil dat ieder kind in de omgeving van Nijkerk kan deelnemen aan de lessen en musical wil ik de lessen gratis aanbieden zodat ook kinderen uit een gezin met een kleinere beurs gewoon kunnen deelnemen aan dit initiatief. Eigenlijk is iedereen gewoon welkom; wees vooral jezelf!”.

Over de organisator

Georganiseerd door
Musicalclub Nijkerk

Vanaf € 16,92