Muziek : Optreden Beggars Clan met Ierse folk- en pubmuziek

Muziek : Optreden Beggars Clan met Ierse folk- en pubmuziek

Venster Acties en details

€ 5

Datum en tijd

Locatie

Kulturhus Hasselo

Henry Woodstraat 62

7558CP Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

De Beggars Clan is terug en hoe! De band speelt traditionele Ierse folk- en pubmuziek.

Over dit evenement

The Beggars Clan trakteert het publiek op originele Ierse folk- en pubmuziek. Gevoelige en opzwepende klanken wisselen elkaar af en worden ten gehore gebracht op traditionele instrumenten.

Tijdens dit avondvullende optreden met de titel “Roadtrip through Ireland” neemt de band het publiek mee op een muzikale reis door het prachtige Ierse land.

Reisleidster Missey McGuide leidt de band en het publiek door het prachtige Ierse landschap en langs gedenkwaardige plaatsen. En uiteraard ontbreekt een bezoekje aan de pub niet. En het mooie is: het publiek mag zelf mee beslissen hoe de reis zal verlopen! Hierdoor zal geen optreden hetzelfde zijn. De band staat hiermee voor een uitdaging en gaat die graag aan! Uiteraard staat de live muziek, Irish Folk, centraal in de voorstelling. Maar het publiek zal ook ervaren dat een tripje door Ierland nog een heel avontuur kan zijn, waarbij gelukkig ook genoeg te lachen valt.

Wie al eerder een optreden van The Beggar’s Clan heeft bijgewoond weet dat deze avond weer een muzikaal feest zal worden.

Entreekaarten 5 euro.