Gratis

Natuurbeheer in Keuzemeersen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Keuzemeersen - afspreekpunt

Keuzemeers 1, Drongen

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Leefbaar Baarle ondersteunt Natuurpunt Gent bij het beheer van het natuurgebied de Keuzemeersen. De Keuzemeersen zijn niet enkel een uniek groen- en natuurgebied maar vormen samen met de Latemse meersen ook één van de laatste stukken ongerept Leiëlandschap. Als Baarlenaren mogen we best trots zijn op dit natuurhistorisch erfgoed.

De meersen vergen echter ook geregeld onderhoud. Dit lukt enkel dankzij de inzet van vrijwilligers. Met Leefbaar Baarle willen we Natuurpunt Gent hierbij helpen. Daarom plannen we op zaterdagvoormiddag 26/8/2017 voor de tweede keer een natuurbeheer activiteit. Er moet onder andere ongewenste bodemvegetatie en begroeiing worden verwijderd. Deze zijn immers nefast voor de weidevogels die in de meersen broeden.

Meld je hier aan door 'tickets' te reserveren en doe mee aan leuke en gezonde buitenactiviteit samen met een groep enthousiaste medebewoners van Baarle. Zowel volwassenen als kinderen zijn welkom. Hier enkele sfeerfoto’s van de eerste editie vorige zomer.

We kijken er alvast naar uit jou op 26/8/2017 te verwelkomen! Afspraak om 9u00. We eindigen om 12u00 met een welverdiende verfrissing...

GRAAG AANMELDEN door op de knop 'BESTEL' te klikken.


Het Leefbaar Baarle Team

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Keuzemeersen - afspreekpunt

Keuzemeers 1, Drongen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen