Gratis

Natuurlijk & Gezond - 100% therapeutische essentiële oliën

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dokter Kniplaan

3151MA Hoek van Holland

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Reserveer direct jouw ticket - je ontvangt rond 3 dagen voor het evenement een e-mail met de adresgegevens. Voor mensen die met de oliën van doTERRA nog niet eerder over een ander persoon in aanraking zijn gekomen is deze workshop natuurlijk 100% gratis.

Deze workshop is specifiek bedoelt voor iedereen die op een natuurlijke wijze aan zijn gezondheid wil werken. Na het bijwonen van deze workshop weet je wat essentiële oliën zijn, waarom ze belangrijk zijn en hoe je ze kunt toepassen om je eigen gezondheid op lichamelijk en emotioneel gebied te verbeteren en te ondersteunen.

Laat je inspireren en ervaar hoe je deze oliën ook thuis kunt gebruiken. Uiteraard heb je de mogelijkheid uitvoerig te snuffelen, uitproberen en ook te bestellen.

Lijkt je het interessant? Meldt je meteen aan en laat je inspireren door de oliën. Vol=Vol. Tot ziens!

100% natuurlijke essentiële oliën kunnen…

  • een snel effect geven om jouw lichaam in balans te krijgen

  • binnen 20 seconden op cellulair niveau werken

  • de celmembraan doordringen en bacteriën & virussen vernietigen

  • stress & burn-out reduceren

  • een natuurlijke anti-allergie-reactie opwekken

  • binnen 20 seconden op het zenuwenstelsel inwerken

  • trauma heling ondersteunen

  • dezelfde werking ook bij paarden en andere huis- en boerderijdieren bereiken


Essentiële oliën worden al eeuwenlang gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen, het zelfhelingsvermogen voor lichamelijke klachten te versterken en ook om de emotionele groei te stimuleren. Planten geven aromatische verbindingen en geur moleculen af en hiervan worden therapeutisch heel hoogwaardige oliën gewonnen.

Door de vele synthetische medicijnen die we tegenwoordig gebruiken hebben we de krachtige remedies uit de natuur vergeten. Maar gelukkig kiezen steeds meer mensen pure producten, die jou lichaam op een natuurlijke manier ondersteunen. Deze essentiële oliën, die je durend deze avond gaat ruiken, proeven en voelen, zijn 100 % zuiver en puurder dan biologisch - alles is wetenschappelijk onderbouwd. Ze hebben talrijke therapeutische eigenschappen en kunnen effect op cellulair niveau hebben. Ze reinigen de receptoren en brengen de natuurlijke balans terug in jouw lichaam - we noemen deze toestand homeostase. Door de hoge kwaliteit kunnen de meeste oliën van doTERRA ook inwendig gebruikt worden. De wetgever in Europa en Nederland heeft dit bevestigt.

Er wordt uitleg gegeven over de werking van de oliën, hoe je ze kunt inzetten en veilig kan gebruiken voor iedereen in je gezin, ook dieren. Ze kunnen toegepast worden voor bv. hoofdpijn, buikpijn, slaapproblemen, stress, spierpijn en groeipijn, huidproblemen, hooikoorts, energietekort en veel meer klachten. Je krijgt de mogelijkheid om te ruiken, voelen en te proeven. Onze oliën zijn voorzien van een therapeutisch keurmerk en 100% natuurlijk en veilig. Als je wil, kun je aan het einde van deze avond je eigen oliroller naar keuze maken. Deze kosten hiervoor zijn 5 Euro. Dit is uiterraard niet verplicht en je kunt op de avond kijken of je dit wil doen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dokter Kniplaan

3151MA Hoek van Holland

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen