Venster Acties

NBF avond op maandag 5 sept - Buitenlands succes van Nederlandse filmtalenten

Door NBF

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 5 sep. 2016 20:00 - 22:30 CEST

Locatie

Sociëteit De Kring 7 Kleine-Gartmanplantsoen 1017 RP Amsterdam Netherlands

Beschrijving

Buitenlands succes van Nederlands filmtalent– met ‘Lazarus’, ‘My Silicone Love’ en ‘Unforgettable’

Het gaat goed met Nederlandse filmtalenten in het buitenland. Zo werden onlangs de twee Nederlandse afstudeerfilms, ‘Lazarus’ van regisseur Gonzalo Fernandez & ‘My Silicone Love’ van Sophie Dros, genomineerd voor de Student Academy Awards 2016. Maar ook bij de 48 Hour Film Projects doen de Nederlandse inzendingen het goed. Dit jaar werd de film ‘Unforgettable’ van Marco Grandia de winnaar van de Amsterdamse én wereldwijde competitie. Dit was het derde jaar op rij dat een inzending uit Nederland won. Wat voor impact heeft dit op de makers?

Dat is de vraag die tijdens de NBF avond op 5 september centraal staat. Tijdens deze avond nodigt de NBF de makers van de drie films uit om samen met hen hun films te bekijken. Na afloop zal er een korte Q&A zijn over het maakproces van de films, maar vooral ook over wat de prijzen en nominaties betekenen voor de carrières van de makers.

Ben je benieuwd naar de films en de makers? Kom dan naar de NBF avond op maandag 5 september in De Kring! Bestel hier je gratis kaarten.

Dinnerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinnerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€13,50) en twee gangen (€19,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal. Aanmeldingen dienen uiterlijk op vrijdag 2 september binnen te zijn.

Programma
18:30 – 19:45 gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
19:45 – 20:00 inloop programma
20:00 – 21:30 programma in Club Up
21:30 – 23:00 borrelen in de bar van Club Up

Wat NBF netwerkborrel Nederlands filmtalent met succes in het buitenland
Wanneer
Maandag 5 september 2016
Waar De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis

Aanmelden
Aanmelden voor de NBF netwerkborrel kan via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nbf-netwerkborrel-op-maandag-5-september-27167536834 Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal (1 of 2 gangen). Voor vragen kun je terecht bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.


Over de organisator

Georganiseerd door
NBF

De NBF is dé Nederlandse beroepsvereniging van film- en televisiemakers voor alle professionals en bedrijven in de AV-branche.