Gratis

Netwerk-themabijeenkomst Anders Actieven

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ichtuskerk

Holterweg 106

7429 AH Colmschate

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Netwerk-/themabijeenkomst Anders Actieven

Regio: Overijssel, Flevoland-Oost, Gelderland-Oost

“Haalt u het beste uit uzelf?”

Ook dit jaar organiseren Stuurgroep Anders Actieven Onderwijs en Sectorgroep Anders Actieven van Zorg & Welzijn / Overheid & Publieke Diensten, weer een bijeenkomst voor alle Anders Actieven van CNV Connectief in deze regio. Wij hebben regelmatig vragen ontvangen wanneer wij weer eens het onderwerp actuele ontwikkelingen in de sociale zekerheid agenderen. Vandaar dat dit onderwerp nu voor de ochtend op het programma staat. Malika Habouria, beleidsadviseur CNV Connectief zal een presentatie geven en op de vragen reageren. Zij zal ook stilstaan bij het regeerakkoord.

Voor de middag hebben we een workshop geregeld. Jeannette de Haan- Dijkstra, workshopgever CNV Connectief, gaat met ons aan de slag over onze

Persoonlijke Effectiviteit”.

- Hoe haal je het beste uit jezelf?.

- Hoe blijf je goed functioneren in jouw omgeving?

- Welke ballen wil je in de lucht houden?

- Maak bewuste keuzes bij wat je doet.

In deze workshop ga je aan de slag met je eigen kwaliteiten en ontdek je welke ontwikkelpunten je hebt. Dit doen we door middel van oefeningen en opdrachten.

Programma

10.00 – 10.30 Ontvangst met koffie of thee

10.30 Opening van de bijeenkomst door de dagvoorzitter

10.45 Kennismaking

11.15 Actuele ontwikkelingen in de sociale zekerheid en het regeerakkoord door Malika Habouria, beleidsadviseur CNV Connectief.

12.30 – 13.30 Lunch

13.30 – 15.00 Workshop: “Persoonlijke effectiviteit” door Jeannette de Haan-Dijkstra, workshopgever CNV Connectief

15.00 Rondvraag en evaluatie

15.30 Afsluiting

Wij verwelkomen je graag op onze netwerkbijeenkomst in Colmschate. Alle anders actieve leden van CNV Connectief zijn welkom. Collega’s, die geen lid zijn van CNV Connectief en in een overeenkomstige situatie (komen te) verkeren, mag je als gast meenemen. Wel even aanmelden. De bijeenkomst is gratis, inclusief lunch. Reiskosten zijn voor eigen rekening

Wil je meer weten over deze dag, dan kun je mailen naar andersactieven-cnv-connectief@cnv.nl

Locatie en bereikbaarheid. De Ichtuskerk is gevestigd aan de Holterweg 106 te Colmschate vlakbij Deventer. Er is bij de kerk parkeergelegenheid aanwezig. Kom je met het openbaar vervoer. Dan reis je tot het NS station Deventer/ Colmschate. Vanaf het station is het ongeveer 7 minuten lopen. Ga vanaf station in oostelijke richting naar de Oostriklaan. Maak een flauwe bocht naar rechts bij Oostriklaan en sla linksaf naar het Koggeschip. Daarna sla je linksaf naar de Stationsweg en vervolgens linksaf om op de Stationsweg te blijven. Tenslotte sla je linksaf naar de Holterweg.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ichtuskerk

Holterweg 106

7429 AH Colmschate

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen